Culori puternice uneori metalice, toate pe ideea: cu cat mai stralucitor, cu atât mai bine! Este ceea ce se poarta in aceasta iarna, mai ales de Sarbatori. Sonia Trifan le sfatuieste pe doamne si domnisoare sa indrazneasca sa iasa din tipare.

Glitter, pene, franjuri, joc de transparente, voal și broderii spectaculoase, sau paiete, toate se număra printre aplicațiile ce captează privirile la orice tinuta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

SONIA TRIFAN, creatoare de modă: Purtam cizme inalte, strălucire, accesorii pentru păr, pentru cap. Penele sunt opționale dacă vrem să le purtăm la un eveniment, putem pune pe acesta ținută absolut superba.

O astfel de creatie, cu materiale libaneze, costa 1800 de lei.

SONIA TRIFAN: A doua este o ținută care costă 800 de lei. Accesoriul 300 de lei și încălțămintea 500 de lei.

Astfel de rochii se adaptează oricărei siluete deoarece texturile creează impresia unor mici oglinzi care fură ochii privitorului.

In functie de materiale si accesorii, tinuta pentru zilele de sarbatoare poate ajunge sa coste 1000- 1300 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si