Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ce se poartă de Sărbători. Sfaturile creatorilor de modă

Paiete, pene și franjuri, toate sunt detalile care aduc strălucire unei ţinute. Creatorii de modă vă recomanda ca, de Sărbători, să nu va feriți să îmbrăcaţi haine cu texturi speciale sau aplicații prețioase.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Culori puternice uneori metalice, toate pe ideea: cu cat mai stralucitor, cu atât mai bine! Este ceea ce se poarta in aceasta iarna, mai ales de Sarbatori. Sonia Trifan le sfatuieste pe doamne si domnisoare sa indrazneasca sa iasa din tipare.

Glitter, pene, franjuri, joc de transparente, voal și broderii spectaculoase, sau paiete, toate se număra printre aplicațiile ce captează privirile la orice tinuta.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

SONIA TRIFAN, creatoare de modă: Purtam cizme inalte, strălucire, accesorii pentru păr, pentru cap. Penele sunt opționale dacă vrem să le purtăm la un eveniment, putem pune pe acesta ținută absolut superba.

O astfel de creatie, cu materiale libaneze, costa 1800 de lei.

SONIA TRIFAN: A doua este o ținută care costă 800 de lei. Accesoriul 300 de lei și încălțămintea 500 de lei.

Astfel de rochii se adaptează oricărei siluete deoarece texturile creează impresia unor mici oglinzi care fură ochii privitorului.

In functie de materiale si accesorii, tinuta pentru zilele de sarbatoare poate ajunge sa coste 1000- 1300 de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI