Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ce spun psihologii despre adolescentul care a pus mâna pe topor și și-a ucis bunica

Fiorii dragostei i-au luat mințile unui adolescent în vârstă de 16 ani care și-a ucis bunica, supărat că aceasta i-a interzis să mai aiba o relație cu fata pe care o place. Polițiștii l-au prins la scurt timp și acum riscă să fie închis pentru următorii 15 ani într-un centru pentru minori. Psihologii le atrag atenția părinților că pasiunile la vârsta adolescenței pot avea urmări periculoase atunci când lucrurile scapă de sub control.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Adolescentul de 16 ani locuia cu părinții- în oraș- și în ultima vreme venea des să-și viziteze bunica pentru că și-ar fi făcut o iubită, în sat. Fata de 12 ani n-ar fi fost însă pe placul bătrânei și, aseară, băiatul ar fi clacat. În fața reproșurilor, băiatul a pus mâna pe topor.

Cu o cruzime imposibil de înțeles, adolescentul și-a ucis bunica, apoi a plecat ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Între timp, rudele îgrijorate au încercat să dea de bătrână la telefon și pentru că n-a răspuns, i-au rugat pe vecini să-i bată la ușă. Convinși că ceva rău se petrece, oamenii au intrat în casă. 

Martor: Era cu capul in jos, invelita cu o patura pe cap si sange mult.

Citeste si: El este Florin, tânărul de 17 ani din Galați care și-a omorât bunica cu toporul. ȘOCANT: Ce a făcut adolescentul după ce a comis crima

La fața locului, au ajuns imediat anchetatorii. Ca să refacă filmul de groază, au strâns probe, apoi au vorbit cu localnicii- ei sunt cei care spun că nu doar bunica se împotrivea relației, ci și rudele fetei de 12 ani care locuiesc chiar peste drum.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Sofita Alexandru – bunica fetei: E nepoata mea, de 12 ani. E nepoata de-a mea. Vorbeau asa ca copiii. Nu stiu altceva.

Reporter: Si bunica lui nu era de acord sa se intalneasca cu nepoata dvs.?

Sofita Alexandru: Nu stiu nimic, ca era de acord, ca nu era. Zice ca a fost aseara, asa am aflat, ca au fost si au baut o cafea, dar altceva nu stiu nimic.

Reporter: Si nu erati de acord ca nepoata sa se intalneasca cu baiatul?

Sofita Alexandru: Nu, ca eu am  o nepoata foarte frumoasa si eu am foarte mari pretentii de la ea. 

Specialiștii susțin însă altceva.

Adina Berar, psiholog: Adolescentul trece prin schimbari, este o perioada dominata de o rebeliune.

Citeste si: Crimă odioasă în Galați! Un tânăr și-a ucis bunica deoarece nu era de acord cu relaţia sa cu o minoră

Băiatul a fost căutat cu câinii de urmă și a fost găsit la scurt timp după comiterea faptei, pe ulițele din localitate.

A fost reținut și dacă va fi găsit vinovat, ar putea fi închis într-un centru pentru minori. Pedeapsa maximă este de 15 ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI