Adriana- tanara mama in varsta de 32 de ani- a fost ucisa fara mila de sotul ei. A fost o moarte fulgeratoare izbucnita, se pare, de la o cearta despre bani. Cei doi soti- parinti ai unei fetite in varsta de un an si jumatate- erau in prag de divort.

Separarea parea un gand acceptat de individ, care ieri a fost cu sotia lui la notar, pentru a semna actele.

In drum spre casa, insa, barbatul ar fi inceput s-o loveasca, pana cand a lasat-o fara suflare.

Mirabela Andone, sora victimei: În jur de ora 3.00, mama a sunat-o pe sora mea, a raspuns el la telefon, a zis ca: mai dureaza maximum 15 minute si vin acasa. Pe la 5.00 mama a incercat sa sune iar si inchis, ambele telefoane- si al lui si al ei.

Citeste si: Motivul pentru care mama din Bacău a fost ucisă de iubit, spus chiar de vecinii lor

Ce spunea soțul Adrianei Andone, cu o zi înainte să o ucidă: „Tot ce vreau eu...”

Nimic nu prevestea izbucnirea violenta a barbatului. Cu o zi inainte sa-si ucida sotia, individul a vorbit la telefon cu cumnatul lui, caruia ii spunea ca el e cel care isi doreste sa divorteze.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

PRESUPUSUL UCIGAȘ: Tot ce vreau eu- nu o imbarlig- este să îmi dea divorțul.

Pana la nunta celor doi, relatia parea una perfecta. Se iubeau, in ciuda faptului ca sotul Adrianei avea 50 de ani, iar ea numai 32. Muncisera impreuna in strainatate si s-au intors in tara cu gandul de a ramane. Insa dupa ce si-au promis iubire vesnica, Adriana a constatat ca banii incep sa dispara.

Mirabela Andone, sora victimei: Erau de 11 ani impreuna, erau bine pana cand a inceput sa reia jocurile de noroc. Mai are doi copii.

In urma cu doi ani, individul a facut puscarie in Italia, pentru o evaziune cu carduri de credit si cu negot la negru.

Apropiații femeii sunt șocați

Cadavrul Adrianei a fost descoperit in apropierea unui pod din Bacau. Vestea mortii sale i-a socat pe apropiati.

Citeste si: VIDEO| Criminalul din Galați și-a recunoscut fapta. Femeia ucisă cu sălbăticie era iubita lui

In timp ce criminalistii constatau ca tanara a fost omorata in bataie la 112 suna, disperat, sotul Adrianei. A recunoscut ca a ucis-o, apoi- fara sa-i pese ca isi va lasa fiica orfana de ambii parinti- a amenintat ca se va sinucide in canalul de fuga al raului Bistrita.

De atunci si pana acum, scafandrii il cauta neincetat, dar nu i-au gasit trupul in apa.

Politistii nu exclud varianta ca individul care si-a ucis sotia sa fi fugit din oras si sa fi mintit ca se sinucide, ca sa i se piarda urma. Miercuri, rudele dar si prietenii au fost chemati la audieri. Momentan, a fost deschis un dosar penal pentru omor calificat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si