Artistul Ştefan Rebeja a cucerit, la 28 de ani, simpatia publicului si marele premiul de 100.000 de lei de la „Imi place dansul”. Tanarul, nascut peste Prut, a adus emotia pe ringul de dans iar acum este gata pentru fapte bune.

STEFAN REBEJA: E un premiu foarte, foarte mare care ne ajuta sa platesc o parte din tratamentul pentru fratele meu si, doi la mana, sa dezvoltam un business personal.

Citeste si: Cu cine a înlocuit-o Adelin de la ”Puterea Dragostei” pe Ștefania! Imaginile care spun totul

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Stefan este dedicat cu trup si suflet dansului. Cu banii castigati la „Imi place dansul” il va ajuta pe fratele sau mai mic, in varsta de 16 ani.

Acesta s-a electrocutat la podul CFR din Parcul Herastrau și a a ajuns cu rani grave la un spital din Belgia dupa ce medicii romani au fost rezervati in privinta sanselor sale de supravietuire. Baiatul, cu arsuri grave pe jumătate din corp, a fost in coma indusa iar Stefan a lansat numeroase apeluri disperate de ajutor.

Acum, visul cel mare al lui Stefan este sa isi vada fratele sanatos. In ceea ce priveste dansul, nimic nu-i poate sta in calea pasiunii sale.

Citeste si: Ce se întâmplă, de fapt, între Andreea și Ricardo de la „Puterea Dragostei”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si