Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ce va face Ștefan Rebeja cu cei 100.000 de lei câștigați la „Îmi place dansul”

A dansat pentru ca fratele lui să fie din nou sănătos şi a câştigat. Este povestea impresionantă a lui Ştefan Re-beja, câştigătorul marelui premiu al emisiunii "Îmi place dansul" de la Kanal D.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Artistul Ştefan Rebeja a cucerit, la 28 de ani, simpatia publicului si marele premiul de 100.000 de lei de la „Imi place dansul”. Tanarul, nascut peste Prut, a adus emotia pe ringul de dans iar acum este gata pentru fapte bune.

STEFAN REBEJA: E un premiu foarte, foarte mare care ne ajuta sa platesc o parte din tratamentul pentru fratele meu si, doi la mana, sa dezvoltam un business personal.

Citeste si: Cu cine a înlocuit-o Adelin de la ”Puterea Dragostei” pe Ștefania! Imaginile care spun totul

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Stefan este dedicat cu trup si suflet dansului. Cu banii castigati la „Imi place dansul” il va ajuta pe fratele sau mai mic, in varsta de 16 ani.

Acesta s-a electrocutat la podul CFR din Parcul Herastrau și a a ajuns cu rani grave la un spital din Belgia dupa ce medicii romani au fost rezervati in privinta sanselor sale de supravietuire. Baiatul, cu arsuri grave pe jumătate din corp, a fost in coma indusa iar Stefan a lansat numeroase apeluri disperate de ajutor.

Acum, visul cel mare al lui Stefan este sa isi vada fratele sanatos. In ceea ce priveste dansul, nimic nu-i poate sta in calea pasiunii sale.

Citeste si: Ce se întâmplă, de fapt, între Andreea și Ricardo de la „Puterea Dragostei”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI