Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Cea mai cunoscută stațiune de la Malul Mării va avea un nou logo. Părerile oamenilor sunt împățite: "Ne așteptăm la ceva wow"

Stațiunea Mamaia va avea un nou logo și un slogan pentru promovarea stațiunii. Oamenii sunt de părere că este necesar, dar propunerile nu le prea convin: "Ne așteptăm la ceva wow"!

Redactia Stirile Kanal D,

Vrem iarăși logo pentru stațiunea Mamaia [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Mamaia va avea un nou logo și un slogan pentru promovarea stațiunii. Concursul revine după ce anul trecut logo-ul lansat a fost retras după o zi pentru că semăna izbitor cu cel al unui resort din Spania. Reprezentanții litoralului speră că odată cu noul brand turistic stațiunea va atrage mai mulți turiști", a transmis Cristina Dorobanțu.

Vrem iarăși logo pentru stațiunea Mamaia

Unsprezece propuneri pentru noul logo al stațiunii Mamaia au intrat în etapa de vot public. Toate sunt însoțite și de un slogan. Reprezentanții Organizației de Management al Destinației Mamaia susțin că noul logo va fi folosit pentru promovare atât în mediul online, cât și la târgurile de turism, așa că toate vor fi analizate cu multă atenție.

"Oricine le poate cerceta, oricine le poate căuta, oricine le poate expune.

Dacă cineva a plagiat, copiază, dacă cineva s-a inspirat, acum poate fi scos la suprafață. Aceasta a fost și ideea publicului pentru că foarte mulți ochi să fie pe aceste 11 variante", a declarat George Măndilă, președinte OMD Constanța.

Cerința organizației pentru participanți a fost să transpună vibrația locului și experiența pe care o trăiește turistul în stațiune. Reacțiile nu au întârziat să apară.

"Seci dacă asta e cuvântul potrivit.

E Mamaia și când spunem Mamaia ne așteptăm la ceva wow", a spus un român.

"- Din punctul meu vedere nu prea, eventual doar asta poate.
- Deci asta cu descrierea inima mării și a distracției.
- Da, că e mai punctuală pentru viața de noapte posibil. Asta nu prea.. valuri de fericire, nu prea merge.
- Restul? Cum ți se par?
- Inutile", a spus un român.

Citeste si: Horoscop săptămânal pentru perioada 15- 21 iulie 2024: Succesul este garantat pentru acest nativi- kanald.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

"- Asta!
- Asta cu umbreluțe?
- Da. O mare de distracție. Descrierea se potrivește?
- Se potrivește", a spus un român.

Tour operatorii sunt de părere că e nevoie de mai mult decât un logo pentru a atrage turiști în stațiune.

"Nici nu știu de când nu am mai avut un logo reprezentativ, este un pas tehnic extrem de important atunci când începi să promovezi o destinație, nicio stațiune din România nu are un logo. Asta nu înseamnă foarte mult, turiștii nu se întâlnesc cu logo-ul stațiunii ci cu stațiunea în sine, turiștii se interesează de tarife, dacă tarifele sunt convingătoare, dacă serviciile pe care le primesc în acel pachet de vacanță sunt atractive, atunci ei vor alege mamaia și cu și fără logo, a declarat Corina Martin", președinte de onoare Resto Constanța.

Publicul își va putea alege logoul favorit cu un vot pe pagina Concurs logo mamaia.ro, până pe 26 februarie. Competiția se va încheia în martie, când vor fi aleși 3 finaliști. Câștigătorul va fi premiat cu 5 mii de euro.

Citește și: VIDEO- Tuzla, destinație mai puțin cunoscută, care atrage turiști în tot anul. Localitatea are o plajă sălbătică de senzație

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Îmbrânceli și bătaie pe scena festivalului Beach, Please! Cine este artistul care a fost doborât la pământ- radioimpuls.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI