Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Cel mai mare zid din dovleci, în Parcul Herăstrău

Dovleacul este, fără îndoială, vedeta toamnei. Pe lângă bostanii pictați și sculpati puși în cel mai mare zid ridicat in Parcul Herăstrău, gurmanzii s-au putut delecta în acest weekend cu bunătăți ca la mama acasă.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Canapele din căpițe de fan amplasate in aer curat si la soare. Adulții si piticii s-au bucurat de o zi mult decât perfecta si clipe minunatate.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Dovleacul a fost vedeta unui inedit festival organizat in parcul herastrau. Iar bucatarii cofetari s-au intrecut in preparate delicioase.

La ateliere de creație copilașii sunt îndrumați cu atenție de părinți. Fiecare cu modelul are designul lui. De la dovleci îndrăgostiți pictați cu inimioare la dovleci cu chipuri înspăimântătoare cu flori la pălărie.

Zidul de dovleci a fost cadrul perfect pentru o serie de fotografiat reușite.

De la mic la mare, toți au plecat cu o fotografie.

Citeste si: Cel mai scump apartament din România s-a vândut cu peste 8 milioane de euro! Penthouse-ul îmbrăcat în sticlă are peste 1.000 metri pătraţi şi o piscină lungă de 9 metri!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI