Sistemul de ultima generatie scaneaza absolut toate fetele oamenilor, indiferent cat de aglomerat ar fi.

In plus, are o uriasa baza de date, si poate depista, de pilda, infractorii sau persoanele disparute.

Nu se stie exact ce fel de scaner va fi instalat la noi, insa cele mai performante pot identifica o persoana indiferent de schimbarile pe care acesta le aduce la nivel facial, precum barba, o peruca sau tatuaje.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Aeroport ingropat in mizerie

VALENTIN IORDACHE- PURT. DE CUV. AEROPORTURI BUCURESTI: „Poate sa recunoasca biometrica si anumite elemente si sa recunoasca, evident, persoane, dar are si multe alte aspecte care tin de securitate. Majoritatea, insa, nu le pot face publice".

Citeste si: Elevele din Iași prinse în infernul din Sri Lanka au revenit in România

Sistemul de analiza inteligenta va contoriza atent intrarile si iesire din aeroport si va da alerta atunci cand va observa bagaje sau obiecte nesupravegheate.

Aproape 5 milioane de euro va costa solutia de recunoastere faciala, dar mai dureaza pana cand intreg sistemul va fi instalat in aeroport.

Cel mai optimist scenariu este anul 2021.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si