Mumii extraterestre sau falsuri? Continuă în Mexic controversa privind primele dovezi concrete despre viața extraterestră, informează presa internațională.

La câteva zile după ce "ufologul" (specialist în fenomenele OZN- n.r.) Jaime Maussan a prezentat două cadavre bizare, mumificate, în plenul Parlamentului mexican, obiectele au fost duse "la tomograf".

Citește și: VIDEO. Ce spune NASA despre "mumiile extraterestre" din Mexic

Jurnalistul mexican care a adus cazul misterios în fața publicului planetar este convins că sunt primele dovezi ale unei civilizații „non-umane”.

Oamenii de știință din Mexic au început teste de laborator pentru a afla dacă artefactele sunt falsuri sau, într-adevăr, nu sunt din această lume, potrivit Sky News.

Cele două "mumii de extratereștri", analizate în laborator

Medicii au efectuat o serie de studii de laborator asupra rămășițelor prezentate de jurnalistul mexican după ce academicieni, oameni de știință și arheologi au susținut că ele ar face parte dintr-o farsă sau un fals.

Oficialii NASA au îndemnat guvernul mexican să pună mostrele de specimene la dispoziția întregii comunități științifice internaționale, astfel încât acestea să poată fi examinate și adevărul determinat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Corpurile prezentate în congresul mexican au trei degete pe fiecare mână și sunt absolut minuscule, ceea ce îi determină pe mulți – inclusiv pe savantul și jurnalistul mexican Jaime Maussan – să creadă că sunt rămășițe non-umane. 

Ce sunt, de fapt, cele două corpuri bizare

Cele două presupuse cadavre extraterestre „non-umane” aparțineau fiecare unui singur schelet și nu au fost asamblate, susțin medicii mexicani care au făcut analizele de laborator.

Fizicianul și profesorul Brian Cox s-a numărat printre critici- și a susținut că exemplarele sunt „mult prea umanoide” pentru a fi autentice.

Rezultatele de laborator arată, însă, că ambele schelete par să fie naturale și nu prezintă urme de falsificare sau prefabricare artizanală.

În timpul transmisiunii în direct care a avut loc pe canalul de YouTube Maussan TV, medicii au precizat că aceste studii nu pot defini dacă sunt ființe de pe altă planetă sau de pe Terra.

Totuși, dr. José de Jesús Salce Benítez a analizat tomografia și a explicat că este o ființă care a avut viață și este de natură biologică.

Ființele analizate "aveau ouă în interior"

De asemenea, medicul mexican a anunțat că în timpul studierii din laborator s-a putut observa că micile cadavre aveau în interior un fel de ouă, ceea ce ar putea sugera că a murit în timp ce era în gestație.

Citește și: VIDEO. Două „cadavre extraterestre” dezvăluite în Congresul Mexicului. „Aceste specimene nu fac parte din evoluția noastră terestră”

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

„Am ajuns la abdomen unde, dacă observăm aceste zone, ar putea fi ouă. Ne aflăm în fața unui corp care dacă ar fi fost modificat post-mortem, ar avea o serie de modificări care ar fi vizibile în aceste studii. Nefiind găsit niciuna dintre aceste caracteristici post-mortem, determinăm că este un organism care era în viață, era intact, era biologic și era în gestație”, a explicat medicul, potrivit Infobae.com.

Analiza la tomograf arată "ouă" în burtă

Analiza la tomograf arată "ouă" în burtă

[Sursa foto: Captură YouTube]

Mumiile de extratereștri, descoperite în minele din Peru

Potrivit ufologului mexican care le-a prezentat, cele două mumii ar avea o mie de ani vechime și au fost „preluate” din Cusco, Peru.

Maussan le-a spus membrilor guvernului mexican că „specimenul OZN” a fost studiat la Universitatea Națională Autonomă din Mexic, unde oamenii de știință, susține el, au putut extrage dovezi ADN folosind datarea cu radiocarbon.

Citește și: VIDEO. A apărut cel mai așteptat raport NASA cu privire la aparițiile de OZN-uri. Concluzia e neașteptată

El a fost citat de  Marca.com: „Aceste specimene nu fac parte din evoluția noastră terestră... Nu sunt ființe care au fost găsite după o epavă OZN. Au fost găsite în minele cu prezență masivă de alge și au fost ulterior fosilizate.”

cele două mumii ar avea o mie de ani vechime

Analiză de laborator: cele două mumii ar avea o mie de ani vechime 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si