Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Cele mai frumoase insule private. Pentru ce sume pot fi inchiriate

Cum perioada concediilor de vara este tot mai aproape, gandurile ne zboară la plaje exotice, inconjurate de mare turcoaz si servicii de lux. Cine isi permite, poate rezerva chiar o insula. Iata un top al destinatiilor unde bogatii si celebrii lumii isi petrec vacante ca in paradis.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In mijlocul oceanului, la 30 de kilometri est de Tanzania, turistii descopera vacanta in paradis. Insula Thanda are tot ceea ce isi poate dori cineva, si chiar mai mult decat atat.

Luxul este aici la cel mai inalt nivel, plajele sunt uimitoare, mancarea fabuloasa, cazarea- un vis. Destinatia este deopotriva cautata de cuplurile dornice de liniste, cat si de familiile care vor un concendiu de neuitat.

10 persoane pot inchiria intreaga insula pentru 7600 de lire pe noapte. In pret sunt incluse servicii de top, cu personal la dispozitia turistilor 24 de ore din 24, gata sa satisfaca si cele mai exigente cerinte.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

In alt capat al lumii, indragostitii sunt vrajiti de Song Saa, in Cambogia. De fapt, resortul, deschis in 2012, cuprinde 2 insule care in kmera se numesc exact asa: „indragostitii”.

1200 de lire costa cazarea pe noapte pentru un cuplu ce descopera cu uimire exotismul si discretia.

24 de studiouri, ridicate direct pe apa- ofera privelisti uluitoare asupra oceanului, dar si asupra junglei luxuriante. Site-urile de calatorii ofera 10 puncte din 10 posibile mai ales pentru preparatele sofisticate.

Necker, din Insulele Virgine este poate cea mai cautata destinatie pentru bogatii si celebrii lumii. Nici o alta nu mai este asemenea ei. Insula ii apartine in intregime magnatului britanic Richard Branson, care vine deseori aici. Multimilionarul a cumparat-o cu 17 milioane de dolari si a reconstruit toate facilitatile de lux in 2017 cand uraganul Irma a devastat cele 10 bungalouri.

Aici isi petrec vacantele fostul presedinte american Barack Obama si sotia, fondatorul Facebook, Mark Zukenberg sau vedetele de la Hollywood. Insula poate fi inchiriata cu 65.000 de dolari pe zi. Costurile includ o echipa de 100 de angajati care indeplinesc non stop fiecare dorinta a turistilor.

Unica pe planeta, insula Fregate din Seychelles, isi vrajeste turistii cu un sanctuar al biodiversitatii inconjurat de ape de smarald.

Insula este si o destinatie preferata pentru nuntile selecte.

Clima calda, piscinele private cu ape albastre, natura cu specii de pasari si testoase ca in Galapagos, acestea sunt doar cateva din caracteristicile menite sa fascineze pe oricine. O noapte costa in jur de 3.500 de lire sterline.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI