Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Celebrul Placido Domingo, acuzat de hărțuire sexuală

Celebrul tenor Placido Domingo este in centrul unui urias scandal sexual! Nouă femei fac mărturii incredibile despre cel care este o legendă vie pentru intreaga lume.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

„A fost sufocant, a fost... foarte greu!”. Sunt cuvintele unei cantarete de opera, iesite la pensie acum, care a decis sa vorbeasca deschis despre hartuirea sexuala la care ar fi fost supusa de insusi Placido Domingo!

Associated Press a intervievat 9 cantarete de opera din intreaga lume care spun ca starul Placido Domingo si-a folosit puterea si influenta pentru a le forta sa aiba relatii sexuale cu el!

Sunt zeci de persoane in acest domeniu, al operei, care au fost intervievate si care spun ca astfel de practici au fost un secret la vedere timp de zeci de ani!"

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Patricia, mezzosoprana de profesie, isi aminteste si astazi momentul in care a fost acceptata sa urce pe aceeasi scena cu marele tenor spaniol, Placido Domingo. Se intampla in 1998, la Opera din Washington, in Flautul fermecat.
Un vis devenit realitate pentru ea, pana cand....

PATRICIA WULF: Ieseam de pe scena prin stanga si Placido era acolo, statea pe margine, ma astepta! A venit la mine si mi-a spus: Patricia, trebuie sa mergi acasa in aceasta seara?

Femeile care il acuza de hartuire spun ca, in cazul in care refuzau avansurile facute la opera, in vestiare, in camere de hotel sau in restaurante riscau sa fie concediate. Spusele lor sunt confirmate, anunta Associated Press, si de cantareti, dansatori, muzicieni, profesori si tehnicieni care sustin ca ar fi fost martori la astfel de scene!

PLACIDO DOMINGO: „Acuzatiile facute de aceste persoane ramase anonime se refera la fapte care ar fi avut loc acum peste 30 de ani, sunt extrem de deranjante, si, avand in vedere cum sunt prezentate, neadevarate! Cu toate acestea, este dureros sa aflu ca

as fi putut sa supar sau sa deranjez pe cineva, indiferent cand s-ar fi intamplat asa ceva si indiferent de intentiile mele bune! Am crezut ca toate interactiunile si relatiile mele sunt intotdeauna binevenite si consensuale!”.

Considerat unul dintre cei mai mari tenori pe care i-a avut vreodata omenirea, Placido Domingo este si director al Operei din Los Angeles, dirijor, castigator al multor premii Grammy si un familist convins, casatorit de aproape 60 de ani cu Marta Domingo.

PLACIDO DOMINGO: „Cei care ma cunosc sau au lucrat cu mine stiu ca nu sunt o persoana care ar face rau in mod intentionat, nu ar jigni sau umili pe cineva! Cu toate acestea, recunosc ca regulile si standardele dupa care suntem evaluati in ziua de azi sunt altele decat cele din trecut! Sunt binecuvantat si privilegiat sa am o cariera de peste 50 de ani in opera si ma voi mentine la cele mai inalte standarde!”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI