Cosmin a citit textul semnat de Larisa pe hârtia galbenă: "Cerere de căsătorie. Subsemnata, Larisa Groza solicit cererea în căsătorie a concurentului...?"

Citește și: VIDEO. Robi din "Casa Iubirii", chemat în camera roșie de Julia! "Sunt masochistă?" A urmat ceva neașteptat pentru Virginia

Andreea Mantea, moderatoarea emisiunii i-a cerut Larisei să completeze repede numele aflat sub semnul întrebării.

"Nu mă mărit încă. Sunt prea tânără", s-a apărat Larisa.

Forțată să recunoască pentru cine era redactată cerere, Larisa a recunoscut: "Era pentru Patrick".

Cerere de căsătorie în Casa Iubirii

Cerere de căsătorie în Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Patrick, dezamăgit de reacția Larisei

Patrick a intrat în registrul serios cu răspunsul său: "Nu este cazul să accept pentru am avut o discuție astăzi cu ea și se vede clar că vrea să plece acasă și să nu mai rămână în competiție".

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

El a recunoscut că este dezamăgit de faptul că Larisa își dorește în continuare să plece acasă. 

Larisa insistă că nu este doar o glumă: "Am început să nu mă mai simt OK. Sunt mai multe motivele, în casa fetelor nu mă mai simt bine, mă simt bine doar în casa băieților".

Larisa nu se mai simte bine în casa fetelor

După sosirea lui Giuly, Larisa a dat tot mai multe semnale că nu se mai simte în apele ei în casa fetelor.

La recenta vizită a Larisei în casa băieților, Cosmin și Patrick au redactat în glumă o cerere de mutare a ei alături de băieți.  

Larisa este hotarata si isi doreste mai mult ca niciodata sa plece acasa. Motivul ar fi ca o afecteaza tot ce se intampla in acest moment in casa, si chiar daca s-a gandit mult la aceasta decizie, nu a gasit nicio explicatie plauzibila pentru a mai continua aceasta experienta.

Al doilea motiv pentru care Larisa vrea să plece este că este singură. "Vreau și eu un băiat", spune ea.

Nici măcar o posibila relatie cu Patrick nu o mai poate face să-și dorească să lupte.

Cine este Larisa din "Casa Iubirii"

Larisa va împlini 22 de ani în luna mai 2024. Ea a intrat în "Casa Iubirii" încă din sezonul al doilea, fiind cea mai bună prietenă a Kingăi, fostă concurentă din primul sezon al emisiunii.

Citește și: VIDEO. "Eu sunt vulcanică, nu mai suport să mă abțin". Larisa din "Casa Iubirii" a luat o decizie cu privire la Patrick

Larisa este zodia Taur și este originară din Iași. A lucrat ca recepționeră la o sală de fitness și este pasionată de fitness și box.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si