Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Chef Foa, prins cu „condimente interzise”. Este cercetat în libertate, dar a rămas cu permisul luat

Chef Foa este cercetat în libertate după ce a ieșit pozitiv la Drugtest, în urma unui control de rutină. Polițiștii l-au condus la audieri și i-au suspendat acestuia permsul de conducere.

Redactia Stirile Kanal D,

Chef Foa, prins cu „condimente interzise” [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Chef Foa s-a ales cu dosar penal, însă este cercetat în libertate, după ce a fost prins sub influența drogurilor la volan. Când l-au percheziționat, oamenii legii au descoperit că avea asupra lui patru țigări confecționate artizanal, despre care există indicii că bucătarul le-ar fi „condimentat" cu substanțe interzise. Polițiștii le-au confiscat și trimis spre analiză”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Chef Foa, cercetat în libertate după ce a ieșit pozitiv la Drugtest

„S-a întâmplat că sunt aici în trafic, oprit, asta este tot. Pe tine nu te-a oprit niciodată Poliția la un control de rutină?”, a spus celebrul chef.
Cu limba împleticită și zâmbetul pe buze, Florin Scripcă, cunoscut drept Chef Foa, aștepta rezultatul testului antidrog pe care polițiștii i l-au efectuat atunci când l-au tras pe dreapta.

Faptul că aparatul a indicat că este pozitiv la canabis și cocaină nu a contat prea mult, pentru că bucătarul era mult mai preocupat de conspirațiile cu privire la prezența presei.
„- De ce vreți să îmi luați interviu?
- Păi spune tu ce s-a întâmplat.
- Păi voi de ce sunteți aici?
- Nu da declarații, te rog! A spus managera chef-ului.

- Nu dau declarații”, a mai spus chef Foa.

Citește și: VIDEO- Chef Foa, fără permis de conducere în urma controlului de rutină. Polițiștii continuă verificările

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Polițiștii au efectuat și o percheziție, iar asupra lui Foa au fost descoperite patru țigări confecționate artizanal, despre care anchetatorii spun că ar fi avut un miros înțepător, iar una dintre ele părea începută. Bucătarul a fost urcat în mașina Poliției și dus la sediul IML, de unde i-au fost recoltate probe biologice. Mai apoi, Foa a ajuns la Brigada Rutieră, unde a fost audiat și i-au fost confiscate substanțele interzise.


La plecare nu a mai fost atât de sociabil cu presa. Și-a ascuns fața cu un batic și a urcat repede într-o mașină, fără să mai vorbească cu jurnaliștii.
Foa s-a ales cu permisul suspendat până la finalul anchetei. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor interzise și posesie de droguri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI