Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Christian Sabbagh, membru de onoare al Ordinului Militar al Veteranilor din Teatrele de Operații

Războinicii care au învins moartea și au înfruntat cei mai temuți teroriști din Orientul Mijlociu l-au primit în rândurile lor pe colegul nostru Christian Sabbagh. Într-o ceremonie specială, ținută la Constanța, prezentatorul știrilor Kanal D a devenit membru de onoare în Ordinul Militar al Veteranilor din Teatrele de Operatii.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Într-o ceremonie emoționată ținută la Muzeul Militar Național "Ferdinand I" din Constanța, Christian Sabbagh a devenit membru de onoare în Ordinul Militar al Veteranilor din Teatrele de Operații.
 
Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D: Acești domni minunați, acești camarazi au o istorie în spate. Au trăit multe pericole. Marele pericol este reprezentat de acest terorism. Această vânătoare se face cu mari sacrificii și cu mari pierderi umane.

Citeste si: Reacția lui Christian Sabbagh la asasinarea generalului iranian: „Președintele american, Donald Trump, a făcut cea mai mare greșeală”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În astfel de teatre de operațiuni, moartea păndește la orice pas. Însă abia aici, militarii află cât de unită și puternică este familia lor.  

Colonel Vasile Vreme, președ. Ordinul Militar al Veteranilor din Teatre de Operații: Este un jurnalist de război, a fost în teatrele de operații. Și-a sacrificat viața, familia.

Citeste si: Christian Sabbagh, de 25 de ani în prima linie!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI