15 ani de activitate în slujba telespectatorilor. Pentru asta a fost răsplătită echipa Știrilor Kanal D, la unul dintre cele mai prestigioase evenimente ale anului. Gala Celebrităților a premiat luni seară eforturile echipei de la Știrile Kanal D, iar trofeul a fost ridicat de Christian Sabbagh, prezentatorul principalului jurnal informativ al zilei.

Ce a avut de spus Christian Sabbagh, după ce a aflat că este câștigătorul premiului

De 15 ani, Știrile Kanal D sunt alături de oameni. Și tot de atâta timp, jurnalistul Christian Sabbagh intră seară de seară în casele telespectatorilor, cu cele mai noi informații și evenimente. Prezentatorul a primit premiul pentru celebritatea anului 2022, titlu pe care l-a dedicat întregii echipe a știrilor.

„De fapt acest premiu nu îmi aparține mie, ci întregii echipe, să știi că nu cred că există un om de succes care să fie el singur, ăsta e rodul întregii echipe, plecând de la reporter, cameraman, sunetiști, colegii din regie”. Așa a sunat o parte din discursul prezentatorului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Christian Sabbagh, celebritatea nului 2022

„Meseria de jurnalist nu e o muncă ușoară”, explică Christian Sabbagh

Întotdeauna alături de telespectatori, Christian Sabbagh susține că profesia de jurnalist pe care o practică și pe care o vede drept misiune nobilă, este, de fapt, o pasiune veche de o viață.

„Să știi că nu e o muncă ușoară, aparent da, pare ușoară, dar, acolo, când ești în direct, știi că tensiunea e destul de mare și există riscul să îți cadă promterul și, ca atare, trebuie să te

descurci”, afirmă Sabbagh.

Citește și: Christian Sabbagh, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Echipa Kanal D, mereu alături de publicul său

De 15 ani, Știrile Kanal D sunt alături de milioane de telespectatori din România, onorându-și misiunea nobilă de a fi în slujba comunității. Grupajele informative ale Kanal D le prezintă telespectatorilor informația relevantă și cele mai importante subiecte de pe agenda publică.

O echipă dedicată de reporteri acoperă cele mai importante evenimente din diferite zone ale țării. Știrile Kanal D sunt alături de telespectatori, implicându-se în viața comunității prin campanii sociale dedicate, menite să schimbe în bine viața milioanelor de oameni.

Citește și: Știrile Kanal D, Premiul Publicului, la Gala Celebrităților


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si