Nouă județe din estul țării sunt colorate în portocaliu pe hărțile meteorologilor. În această zonă, sunt prognozate ploi torențiale de până la 80 de litri pe metrul pătrat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Codul este valabil până sâmbătă la ora 15.00. Un alt cod galben care vizează jumătate din țară este valabil până sâmbătă la ora 18.00 în Banat, Maramureș, Transilvania, dar și în nordul Olteniei și al Munteniei sunt posibile precipitații de 50 de litri pe metrul pătrat.

În plus, la altitudini mari sunt așteptate ninsori, iar hidrologii au emis coduri galbene și portocalii pe mai multe râuri din țară.

Aceste avertizări ar putea fi extinse în mai multe zone. Au fost surprinse astăzi imagini cu nori spectaculoși care prevestesc, spun meteorologii, precipitații însemnate cantitativ.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si