„Femeia care a mușcat un copil pe plaja din Năvodari, deranjată că a fost stropită cu apă de cel mic, s-a ales cu dosar penal pentru loviri sau alte violențe. Agresivitatea de care a dat dovadă i-ar putea aduce o amendă penală sau chiar o pedeapsă de până la 5 ani de închisoare. Specialiștii spun că la baza comportamentului deviant ar putea sta canicula excesivă, care îi face pe mulți dintre oameni să fie mai puțini toleranți”,

a spus Christian Sabbagh. 

Citește și: Loredana, criminala de la Mangalia, își așteaptă pedeapsa. Mama tinerei ucise, copleșită de durere: „Plâng de mă distrug de dorul ei”

muscatura, turisti, canicula, navodari

Cu toate că urmele indică clar o mușcătură, agresoarea împreună cu soțul încearcă să se scuze și aruncă vina pe copil. Spun că ar fi căzut și nici de cum nu ar fi fost mușcat de femeia de 42 de ani. Totul ar fi pornit de la un incident banal petrecut pe plajă. Copilul se juca. Ar fi stropit cu apă în jur, iar de aici agresoarea ar fi decis să se răzbune. L-ar fi fugărit pe minor pe plajă, iar când l-a prins s-ar fi năpustit asupra lui.

„N-a putut să-l prindă, l-a agățat cu ghearele. L-a zgâriat și pe spate și pe față, l-a trântit în nisip și acolo, când l-a trântit în nisip, l-a și mușcat de subraț, unde s-a format o echimoză pe loc.

Ne-am întors cu cel mic în seara aceea, a dormit în mașină și vreau să zic că țipa în somn, deci pentru el clar e o traumă în subconștient. Eu aici trebuie să mă duc să consult un psiholog, să poată să discute cu el, pentru că e destul de închis, nu vrea să vorbească. Pe plajă a simțit frică, nu mai vrea să plece foarte mult de lângă mine.
Îi era frică deja de oamenii din jur”
, a povestit mama copilului mușcat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Părinții au sunat la 112, iar un echipaj de jandarmi a venit la fața locului. Au legitimat-o pe femeie, apoi au plecat. Părinții au depus o plângere penală, iar polițiștii au deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru loviri sau alte violențe.

„În scurt timp polițiștii au identificat-o pe persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv o femeie de 42 de ani. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a declarat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt Poliția Constanța.

Agresoarea riscă să se aleagă cu o amendă penală sau chiar o pedeapsă de până la 5 ani de închisoare. Este din Galați, iar acolo patronează un salon de bronzare. În plus, organizează cursuri de dans. Cei care o cunosc o descriu drept o femeie iute la mânie, care reacționează repede, agresiv.

muscatura, turisti, canicula, navodari

„Reacția dumneaei mă duce cu gândul la comportamentul prințesei răzgâiate, fata babei, în care atunci când nu se face pe placul ei se trântește din picior, se sparge.

Comportamentul în care o persoană adultă mușcă, o persoană adultă fugărește un copil pentru a-l apostrofa pentru ceva ce i-a stricat ei, iată în această speță i-a stricat ședința foto, i-a stricat probabil liniștea și zenul interior, este tot un comportament de adult infantil”, a explicat Dana Onișor, psiholog. 

Specialiști pun agresivitatea și pe seama căldurii excesive din ultima vreme.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Criminologul Dan Rusu susține că temperaturile ridicate au legătură directă cu episoadele violente: Literatura de specialitate vorbește despre două potențiale ipoteze în acest caz. Pe de-o parte temperatura ne poate face mai agresiv prin frustrare, temperatura foarte ridicată ne face să avem un fitil foarte scurt, să nu mai raționăm poate așa cum am fi făcut-o înainte. Pe de altă parte, căldura ne și face să ieși mult mai des afară, crește foarte mult oportunitatea de interacțiune dintre noi, iar prin consecință întâlnindu-ne mult mai mult apare și infracționalitate crescută.”

Citește și: VIDEO Dianna Rotaru, despre rolul de mămică: Am învățat să fiu mult mai răbdătoare, mai empatică, mai atentă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si