Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Cine este proxenetul român a cărui victimă a fost salvată de un taximetrist, în Londra

Un roman de 26 de ani - condamnat pentru proxenetism - a fugit de sub nasul autoritatilor din Marea Britanie la scurt timp dupa ce a primit pedeapsa. Ca sa dea de urma lui, politistii l-au dat in urmarire prin Europol. Individul a fost judecat dupa ce una dintre victimele sale, o tanara insarcinata, a fost salvata din infern de catre un taximetrist, vazut drept un erou in Londra.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Românca: Plang pentru ca am venit aici…Am venit sa muncesc. Nu doar eu, am venit cu alte 4 fete.

Robert Enescu a ajuns sa fie judecat si condamnat la 9 ani de inchisoare in Anglia dupa ce una dintre victimele lui- o romanca- a fost salvata din iad de un taximetrist.

Biata tanara era insarcinata in trei luni cand a fost racolata de individ- care a ademenit-o cu iluzia unei slujbe la Londra. S-a trezit in schimb prizoniera in lumea prostitutiei si fortata sa intretina relatii sexuale contracost.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Româncă însărcinată, sechestrată în UK de un proxenet, salvată de un taximetrist. Urma să ajungă la un bordel

In februarie- anul trecut- temutul Enescu a urcat-o intr-un taxi sa o trimita acasa la un bordel.

Cine este proxenetul a cărui victimă a fost salvată de un taximetrist

Lacrimile si marturia sfasietoare a fetei i-au provocat mila soferului. Cu toate ca proxenetul ii daduse indicatii precise. La un moment dat el a oprit masina si a incercat sa o ajute.

Politistii au salvat-o pe tanara insarcinata- apoi au organizat o razie in locul indicat de taximetrist.

Acolo au gasit si alte victime. Romancele erau tinute in conditii cumplite- intr-o incapere neincalzita- fara hrana si dormeau pe o saltea intinsa direct pe ciment.

Robert Enescu- liderul gruparii care le exploata- a fost condamnat la 9 ani de inchisoare, insa a reusit sa scape de justitia din Marea Britanie.

Acum politistii au facut publice imaginile cu gestul eroic al taximetristului in speranta ca cineva ar putea da informatii pretioase despre locul in care s-ar putea ascunde proxenetul.

El este cautat prin Europol.

Citeste si: Liderul celei mai mari rețele de proxeneți din Caracal, mort în închisoare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI