Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Cine este Roberta, noua concurentă din "Casa Iubirii"? Patrick o așteaptă cu ochii legați. "Wow", reacționează el când o vede

O nouă concurentă își face apariția în "Casa Iubirii", iar Patrick o așteaptă cu ochii legați. Cine este misterioasa apariție feminină?

Sorin Negru,

Cine este Roberta, noua concurentă din "Casa Iubirii". Patrick face "WOW"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Patrick o așteaptă cu sufletul la gură și respiră greu când noua concurentă, Roberta, își face apariția în casa băieților.

"Aici suntem", o întâmpină Andrei, singurul concurent din "Casa Iubirii" lăsat în afara unei relații de cunoaștere cu o fată până acum.

Citește și: Julia și-a pierdut controlul și a răbufnit la adresa lui Giuly: "Ești falsă din cap până în picioare". Cum a reacționat Robert, după ce fetele l-au avertizat?

Patrick, cucerit de Robert?

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cine este Roberta, noua concurentă din "Casa Iubirii". "Așa timizi sunteți?"

"Bună, eu sunt Roberta. Ce faceți? Așa de timizi sunteți?", au fost primele cuvinte cu care noua concurentă a intrat în casa băieților.

"Nu știm dacă ai venit pentru el (Patrick- n.red)", spune unul dintre băieți.   

Patrick nu a văzut nimic din noua apariție feminină, dar Robi îi dă asigurări că arată bine.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Lui Robert i se oferă pe conexiunea cu casa fetelor posibilitatea să o vadă pe Roberta treptat de la pantofi până la chip. Reacția lui este savuroasă: "Bun...bun...wow!"

Patrick spune Wow când o vede pe Roberta!

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cu câteva zile în urmă Robi și Patrick au stat de vorbă pe tema unei noi concurente și amândoi spuneau că vot o fată nouă în Casa Iubirii!

Virginia s-a supărat atunci pe iubitul ei:  "Cum să nu mă supăr?! Ai descris o fată pentru bunul tău plac. Ai spus niște caracteristici și vorbeai despre o fată nouă, nu despre mine!".

Citește și: ”Nu e cazul să faci drame”. Virginia, la capătul puterilor, după ultimele declarații ale lui Robi. Ce a scos-o din minți pe șatenă? VIDEO

În materialul vizionat împreună, Robi spunea că vrea o fată nouă în casă, brunetă. creolină, cu 1,70 m, cu ochi mari negri.

Și Patrick a participat la jocul propus de Robi: amândoi și-au imaginat dimensiunile și formele noii concurente din Casa Iubirii.

Rămâne de văzut dacă visul a devenit realitate!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI