Un medic din Cluj, participant la competitie, a vrut sa o salveze pe femeia care alunecase in rapa. Din pacate, barbatul de 39 de ani a cazut si si-a fracturat picioarele. Desi era in viata la sosirea salvamontistilor, omul si-a dat ultima suflare pe potecile de munte. Atentie, urmeaza informatii cu un puternic impact emotional.

Eduard a fost unul dintre cei 600 de sportivi care s-au aliniat la startul Maratonului Piatra Craiului.

Medic chirurg de meserie, barbatul de 39 de ani alerga umar la umar cu Eniko, o maratonista de 45 de ani, din Odorheiu Secuiesc. La un moment dat, femeia a alunecat pe o panta, in afara traseului si a cazut in gol de la o inaltime de aproximativ 70 de metri.

Citeste si: VIDEO| Turiști surprinși de zăpadă

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Femeie din Oradea, sechestrată de iubit și supusă la chinuri groaznice! Plănuia să o omoare și apoi să se sinucidă

Citeste si: VIDEO| Primele victime ale accidentului din Ialonița, aduse acasa! Durere și lacrimi în satul angajatelor decedate

Pana ca salvatorii montani sa ajunga la femeie, Eduard a incercat sa o ajute. Din nefericire, traseul alunecos din cauza vreii ploiaose, i-a adus si lui nenorocirea. A cazut in rapa adinca de 70 de metri si si-a fracturat picioarele. Salvamontistii l-au gasit in viata. Insa femeia murise pe loc din cauza loviturilor.

Pentru echipaljul de interventie a urmat o misiune contra cronometru pentru salvarea lui Eduard. Barbatul era constient cand a fost preluat si a inceput coborarea cu targa.

Insa pe drum, corpul lui a cedat, iar Edy si-a dat ultima suflare.

Maratonul Piatra Craiului are o lungime de 41 de kilometri. Sportivii strabat trasee de munte intre judetele Brasov si Arges. Startul se da in localitatea Zarnesti, iar linia de sosire este in acelasi loc. Alergatorii care au participat la editia din acest an spun ca traseul a fost o incercare dura.

In urma tragediei, politia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. Oamenii legii trebuie sa afle cum s-a petrecut cumplitul accident si cine va fi tras la raspundere pentru moartea celor doi sportivi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si