Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Cine sunt cei doi români - tată și fiu - uciși în accidentul înfiorător din Spania

O tragedie cumplită de pe șoselele Spaniei a îndoliat și distrus o familie de români din Săpânța. Un tată și fiul său au fost uciși într-un accident înfiorător, iar un alt fiu se află în comă, în spital. În total, trei oameni și-au pierdut viața.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

De 14 ani, Marius Lacatus, fratele sau si parintii traiau in Spania, tara unde se simteau cu adevarat acasa. Acolo au reusit sa-si cladeasca un viitor, asa cum Romania n-a putut sa le ofere. Destinul, insa, a facut ca drumul lor sa fie curmat prea devreme. Marius si tatal sau au pierit brusc, iar fratele mai mare este in stare grava la spital. Totul, in urma unui tragic accident pe o autostrada din Castellon.
respiro

Tatal celor doi baieti- care era la volan, s-a ciocnit frontal cu masina de un autoturism condus de un francez. Nu se stie, inca, din ce cauza s-a petrecut tragedia insa autoturismele s-au transformat intr-un morman de fiare. E o minune ca fratele mai mare al lui Marius inca traieste.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Tragedie în lanț în Spania: 4 români morți în 2 accidente rutiere și alți 2 români în stare gravă

Marius si familia sa urmau sa se intoarca in tara, de sarbatori. Insa tragedia s-a abatut peste familie chiar inainte de sarbatori. Este un blestem, cred apropiatii, care spun ca tatal celor doi baieti a mai avut un frate, care a murit si el intr-un accident de masina tot in preajma Craciunului.

Accidentul cu cei trei romani a fost extrem de violent. Salvatorii au facut eforturi uriase ca sa le scoata trupurile din masina distrusa.

A fost o lupta contra-cronometru, iar datorita pompierilor, fratele mai mare al lui Marius inca are o sansa la viata.

Ambii frati au fost scoliti in Spania si urmau sa se casatoreasca. Baiatul cel mare- aflat acum in coma la spital- avea programata nunta anul viitor.

Citeste si: Am refăcut drumul morţii lui Cornel Galeş! Vezi motivul pentru care un impact frontal este puţin probabil pe şoseaua care l-a dus pe Galeş de la Valencia la Torrent! VIDEO EXCLUSIV

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI