Cinematograful s-a mutat acasă prin intermediul rețelelor online de filme iar mulți țineri au două sau chiar trei abonamente pe care le plătesc lună de lună. Cheltuiala începe să atârne serios, mai ales că se discută despre tarife mai mari pentru opțiunile fără reclame. Iar partajarea conturilor devine istorie. Un singur jucător de pe piață a câștigat 6 milioane de clienți după ce a interzis această opțiune, a transmis Cristian Sabbagh.

Bani mulți pentru aplicațiile de streaming

- Cam cât plătești lunar pe abonament?

- Nu mă ocup eu cu asta, se ocupă prietenul meu!

Însă nu toți sunt atât de norocoși. Cine scoate bani din buzunar, e foarte atent la cheltuieli.

Mai mult de 50 de lei pe lună nu cred că aș da pe oricare dintre ele. Încep să devină din ce în ce mai scumpe și cel puțin opentru unii tinwri sau studenți e destul de nașpa chestia asta, a spus Andreea, utilizator platforme de streaming.

Cel mai mare jucător de pe piață a luat măsuri pentru a opri folosirea unui cont de mai multe persoane. A câștigat în acest fel 6 milioane de clienți. Pe piață se vorbește inclusiv de introducerea reclamelor și de abonamente mai scumpe, fără publicitate.

- Folosești platforme?

- Da, folosesc.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

- Ce anume și cât te costă lunar?

- Păi Netflix, HBO, și Disney, mai puțin. Aproape un milion pe lună. Având în vedere că plătim un abonament, mi s-ar părea normal să fie în continuare cum era ca până acum.

- Fără reclame?

- Fără reclame, da, a transmis alt utilizator.

Citește și: VIDEO- Păpușile, actori în spectacole de teatru. Spectacolele cu marionete sunt atractive atât pentru adulți, cât și pentru cei mici

Chiar merită, la ce filme și seriale urmăresc, e rentabil, vezi altceva, a mărturisit un utilizator.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Succesul platformelor de streaming a crescut din momentul pandemiei. În acest moment, cele mai populare aplicații din România ne-ar scoate din buzunar 18 euro și 72 de cenți, dacă e să alegem abonamentele minime. Asta ar însemna aproximativ 90 de lei.

Folosesc foarte mult Amazon Prime și Netflix. Bine, eu nu sunt de aici, stau în Italia și acolo sunt dublate. Bine, eu prefer să le văd în limba originală, așa învăț limba.

Acolo în Italia sunt niște promoții pentru studenți. De exemplu, au discounturi de 50 la sută, a declarat alt utilizator.

La nivel global, prima platformă de streaming adună anul acesta 231 de milioane de abonați. Până și platforma de pe poziția a zecea are un număr uriaș de clienți plătitori: 20 de milioane, mai mult decât populația României.

40 de lire, adică aproximativ 230 de lei pentru trei abonamente în Marea Britanie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si