Strategiile de eliminare pe care unii concurenți le pus la cale în "Casa Iubirii" au creat o situație fără precedent în emisiunea incendiară de la Kanal D.

Citește și: Robert: "Ești o femeie cu capul pe umeri. Te apreciez". Cum a reacționat Giuly când concurentul a descris-o pe Virginia?

Andreea Mantea a făcut un anunț surprinzător în mijlocul săptămânii, când nimeni nu se aștepta la o "gală cu eliminare".

"Buna ziua, dragi telespectatori! Ma aflu aici, in gala, dar scaunele sunt inca goale. In curand, concurentii vor veni aici, alaturi de mine. De ce? Pentru ca, iata, de trei zile se vorbeste despre o strategie, despre o strategie de eliminare. A inceput in casa baietilor si a continuat in casa fetelor. De trei zile, doar acest subiect este subiectul principal de aici, din ,,Casa Iubirii", a explicat Andreea Mantea.

casa iubirii

Andreea Mantea a făcut un anunț surprinzător în mijlocul săptămânii,

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Strategia este ca Patrick, Julia si Larisa sa fie nominalizati spre eliminare. Ei bine, in acest moment, astazi, intr-o zi de miercuri, atipica pentru ,,Casa Iubirii", le voi da sansa ca strategia lor sa prinda viata. Sincer, imi doresc, mai mult decat atat, ca ceea ce se va intampla aici, astazi, sa fie o lectie pentru ei, caci doar asa pot invata foarte multe lucruri.

Este foarte important sa ai grija ce iti doresti, pentru ca nu se stie niciodata cand se va indeplini si poate vei ajunge sa regreti acea dorinta!"- acesta a fost anuntul care le-a dat palpitatii concurentilor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Patrick este nemulțumit de faptul că băieții se schimbă în fiecare săptămână, "vin și pleacă", iar fetele au mereu parte de băieți noi.

"Trebuie să oprim cumva trenulețul ăsta. Da, mă sacrific", spune Patrick. 

Moderatoarea Andreea Mantea le-a dat emoții lui Patrick, Larisei și Juliei.

"O zi atipică. O putem numi gala de miercuri. Nu avem imunitate, favorit, nu se votează liderii. La final ne vom lua la revedere de la unul dintre voi", a spus Andreea Mantea.

"Cel mai corect este să ne luăm La revedere de la cel care are cele mai puține voturi din partea telespectatorilor", a precizat Andreea Mantea.

Patrick a fost convins că va pleca acasă după ce Larisa și Julia au scăpat de la eliminare. "Eu am făcut ce a ținut de mine", a spus Patrick.

Din fericire pentru el, nici Patrick nu a fost eliminat în gala atipică de miercuri. "Am crezut că voi pleca acasă", spune el.

Ce credeti? Strategiile au continuat și după această gală fără precedent. Oare ce ii asteapta pe concurenți în gala adevărată de duminică seara?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si