Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Cluj-Napoca din nou în top într-un articol al jurnaliștilor de la CNN

Americanii spun ca superbul oras din Ardeal e destinatia perfecta daca vrei sa te relaxezi, pentru ca nu este sufocat de turisti. Realitatea ultimilor ani arata, insa, ca atmosfera din Cluj a devenit apasatoare din cauza aglomeratiei si a traficului infernal.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Al doilea oras al Romaniei ca populatie, dar si printre cele mai frumoase din tara, Cluj-Napoca a ajuns celebru si in presa americana.
Intr-un articol online, CNN introduce orasul din Ardeal in top 20 de orase europene care nu sunt vizitate de prea multi turisti.

Citeste si: Avocatul familiei Luizei Melencu: Nu ştim cine este victima, dar există date că există o victimă

Citeste si: Cătălin Ionuţ Sindile nu mai este șeful Jandarmeriei Române. Cine îl va înlocui

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Cluj-Napoca este plin de arhitectura in stil baroc si gotic", spun jurnalistii, care recomanda orasul pentru un city-break de neuitat.

Si totusi, realitatea ultimilor ani tradeaza: Clujul nu doar ca e plin de turisti, dar si-a pierdut din liniste, din cauza aglomeratiei infernale.

Citeste si: Primele imagini din pădurea unde s-au găsit presupusele rămășițe ale trupului Luizei Melencu

Citeste si: VIDEO| Ce învață pensionarii clujeni la cursurile de informatică

Desi Clujul a fost inclus in topul celor mai frumoase orase din Europa care nu sunt sufocate de turist, sufocarea se resimte atunci can vorbim de trafic .In ultimii ani, nr masinilor care ajung in capitala transilvaniei s-a triplat, iar asta se vede cel mai bine la orele de varf, cand soferii sunt nevoiti sa petreaca minute bune in trafic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI