„Moda sezonului toamnă-iarnă 2024 este la înălțime! Nu doar la figurat, ci chiar la propriu. O cunoscută casă de modă a prezentat colecția iernii viitoare la peste 1.800 de metri altitudine. Defilarea a fost organizată pe pârtiile din St. Moritz, fără public dar într-un spectaculos decor natural. Și nu este singura casă de modă care a organizat prezentări nonconformiste pentru colecțiile ce urmează să fie lansate”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Moda prezentată la peste 1.800 de metri altitudine

Celebrele pârtii înzăpezite ale și mai celebrei stațiuni elvețiene St Moritz au fost transformate în podium de modă. Spectaculosul decor a servit drept loc de defilare pentru zeci de manechine echipate, din cap până-n picioare, în vestimentații de iarnă. Locul nu a fost ales întâmplator, ci pentru a reaminti de rădăcinile franceze ale casei de modă ce lansează colecția compusă din 90 de ținute.
Noua colecție include costume și jachete de schi, geci pentru sezonul rece, pulovere tricotate și accesorii sofisticate. Toate promovează ideea unor ținute de iarnă, bazate pe eleganță și rafinament. De altfel, casa de modă este renumită pentru ținutele destinate temperaturilor scăzute, iar mare parte dintre clienți sunt chiar turiști aflați în această perioadă în stațiunile de schi. Printre modelele care au participat la defilare s-au numărat Irina Shayk, Emily Ratajkowski, Candice Swanepoel și Taylor Hill. 


O altă prezentare de modă inedită a închis recent săptămâna modei de la Paris. O colecție semnată de John Galliano pentru o vestită casă de modă franțuzească a captat interesul criticilor și al publicului.

Citește și: VIDEO- Ținuta impusă, provocarea vedetelor. Cum se descurcă cu alegerea acesteia?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Desfășurată într-un cadru aproape sumbru, sub un pod, prezentarea a uluit nu doar prin decorul special ci și prin ținutele inspirate din hainele păpușilor.
Machiajul modelelor, strident și extrem de grafic, a fost gândit astfel încât să vină în completarea hainelor și să fie vizibil în condițiile unei lumini difuze, precum cea existentă în prezentare.
Cele două case de modă franceze nu sunt singurele care apelează la defilări nonconformiste pentru a-și lansa colecțiile. În urmă cu câteva sezoane, o altă casă de modă recunoscută în întreaga lume a optat pentru o defilare ca la tropice. Desfășurată într-o locație exclusivistă de pe Champs-Élysées, prezentarea a simulat o defilare pe plajă, cu multe valuri, nisip și salvamari gata să intervină în caz de urgență.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si