Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Colonelul Paraschiv, contrazis de inregistrarea dintr-o masina SIAS! "Nu se face, frate, asa!"

O inregistrare dintr-o masina a Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale al Politiei (SIAS) trimisa in zona Springtime in noaptea de 10 august demonteaza explicatiile sefului Brigazii Speciale a Jandarmeriei, Catalin Paraschiv, care a sustinut ca interventia in forta a fost motivata de faptul ca echipajele de politie au fost atacate.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit inregistrarii difuzate de Realitatea TV, masina nu este atacata de protestatari, unii chiar aplauda, iar luptatorii le spun sa elibereze locul ca sa se retraga. „Uite ne lasa sa plecam, ma, vorba buna mult aduce”, spune unul dintre ei. in acel moment prin statie se aude „Retrage-te!”. „Baga-ti-ai... in retragerea ma-tii”, comenteaza unul dintre luptatori, intrebând „Cine a dat, ma ordinul asta?”. „Dragos, ma”, ii raspunde un coleg. „Sa-mi dai statia sa-i trag eu.... in statie”, vine replica.

In statie se aude „Ati reusit?”, Raspunsul este: „Ne retragem usor”. in acel moment pe imagini se vede cum lumea incepe sa alerge. „Ce-a facut, ma?”, intreaba un luptator. „Intervin jandarmii, vin jandarmii, aoleo”.

Prin statie se aude: „Intervin jandarmii, sa dam inainte”. Un luptator SIAS din masina spune: „sa stea jandarmii linistiti”. Masina inainteaza. Unul dintre politisti ii spune colegului sau: „Nu te duce, ma!”.

Altul comenteaza: „au inceput pietrele” „Va rugam sa ne lasati, vrem sa parasim Piata”, spune altul.

In imagini se vad jandarmii care au aparut in zona. „Nu se face, frate, asa!”, comenteaza un luptator SIAS.

Echipajul este intrebat daca au ajuns jandarmii la fata locului si confirma. „Nu e bine, ma, ce am facut, trebuia sa ne retragem”, spune un politist.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

In imagini se vede interventia jandarmilor care folosesc gaze, ceea ce-l face pe un luptaror SIAS sa exclame: „Mama ce da cu spray, ma, baiatule!”.

Pe inregistrare se aude cum unii din echipajul SIAS incepe sa tuseasca, probabil de la gaze. Masina se retrage, fiind lovita de pietre.

Inregistrarea se incheie cu constarea unuia dintre politisti care spune: „ce minte de c...t a avut sa ne trimita aici”.

Seful Brigazii de Interventii Speciale a Jandarmeriei,Colonelul Catalin Paraschiv, a declarat, intr-un interviu pentru kmkz.ro, ca interventia jandarmilor in forta a inceput dupa ce prin 112 s-a transmis ca echipajul de politie trimis in zona Springtime a fost atacat.

„Totul s-a petrecut dupa ce s-a primit un apel la 112 ca cineva vandaliza locatia Springtime, iar echipajul de politie trimis la fata locului a fost atacat. Au fost trimise doua detasamente de jandarmi ca sa se duca si sa sprijine politia”, a spus el.

Ulterior au aparut inregistrari din zona, in care se vede ca masinile politiei nu au fost atacate.  

 

Sursa: Hotnews

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI