Vizibil slăbit și târându-se pe picioare la brațul polițiștilor, cel considerat complicele lui Gheorghe Dincă abia a putut să coboare din duba care l-a adus din arest până la Curtea de Apel.

Le-a spus magistraților că se simte extrem de rău din pricina bolii fără leac de care suferă și a sevrajului. De când e după gratii nu a pus strop de alcool în gură, iar asta l-a înnebunit.

Gardienii l-au dus de câteva ori la spitalul de psihiatrie- unde doctorii i-au prescris un tratament. Cât privește acuzațiile formulate împotriva lui, a avut puterea să spună doar că e nevinovat, că el nu ar fi văzut picior de fată în casa groazei și că nu ar fi violat-o pe Luiza.

Citeste si: Complicele lui Gheorghe Dincă cere să fie lăsat liber! Ștefan Risipiceanu vrea să iasă din arest! ”Nu am facut nimic. El zice așa ca să ma bage și pe mine” 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Fane Risipiceanu crede că monstrul din Caracal a vrut cu orice chip să-l tragă și pe el în groapă, dar n-a putut spune care ar fi motivele.

În schimb, procurorii au venit cu dovezi: probele lui ADN găsite în patul în care Dincă ar fi ținut-o sechestrată pe copilă, plus declarația suspectului de crime în serie.

LIVIU CHESNOIU- PSIHOLOG CRIMINALIST: E ca în șah aici, e o logică, cea juridică. Intrăm în mintea criminalului, dar nu să ne uităm dacă zâmbește sau nu, ci ne gândim cum ar putea să acționeze. Eh, el ce a zis...

Dacă tot m-a văzut, să nu risc, îl bag și pe el la înaintare... L-a instigat la viol. L-a împins la asta!.

Magistrații îl consideră vinovat pe Risipiceau și au decis să rămână după gratii. Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu e de părere că Gheorghe Dincă și așa-zisul complice ar trebui confruntați la testul cu detectorul de minciuni, deoarece Risipiceanu ar ști mult mai multe detalii din casa groazei, mai ales că el singur a recunoscut că a stat acolo două săptămâni- exact în perioada de după dispariția Luizei Melencu.

Nici părinții Luizei nu mai cred nimic din ceea ce declară Gheorghe Dincă. Avocatul familiei Melencu susține că suspectul se încurcă-n minciuni și nici măcar nu mai știe ce le-a spus procurorilor la interogatorii.

Citeste si: Avocatul lui Gheorghe Dincă, noi detalii despre oasele găsite în lizieră

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Tonel Pop lansează acuzații grave la adresa autorităților, pe motiv că, la audieri, i-ar permite prea multe unui individ acuzat că e un criminal feroce.

TONEL POP- AVOCAT: „Dincă se plimbă fără cătușe, ne face în toate felurile”.

În spatele gratiilor ar avea- însă- o altă față- mai evlavioase- potrivit unor surse din anchetă. Mai precis, el s-ar fi apucat să citească Biblia și zilele trecute le-a cerut autorităților să-l ducă la oftalmolog pentru un consult.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si