Avocatul lui Gheorghe Dincă a declarat că este posibil ca rămășițele găsite în lizieră să nu îi aparțină Luiei așa cum s-ar fi spus inițial.

Cert este că osemintele aparțin unei persoane de sex feminin, cu o vârstă apopiată cu cea a Luizei Melencu.
"Dacă vorbim despre omor, se face referire la acele rămăşiţe de la lizieră, mai este o expertiză antopologică care dovedeşte vârsta victimei şi declaraţia lui Dincă că fata nu mai e în viaţă", a spus acesta.

Citeste si: Noul ambasador al SUA în România a fost acuzat de hărţuire sexuală de secretara sa: „Vorbea frecvent despre femei cu sânii mari!”

Cu toate acestea, a amintit de faptul că Gheorghe Dincă este convins că îi aparţin Luizei, "cel puţin până în acest moment". "Nu se poate baza decât pe o declaraţie a lui Dincă care să conteste că e Luiza, doar că el este ferm ca e Luiza, cel puţin până în acest moment!", a spus avocatul lui Gheorghe Dincă la RTV.

Gheorghe Dincă, scos din nou din arest: a fost dus la doctor

Gheorghe Dincă, bărbatul cercetat de DIICOT după ce a mărturisit că le-a răpit, violat și ucis în bătaie pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu a fost dus la doctor. Acesta se află în arestul central al Poliției și a fost dus astăzi la medicul oftalmolog, după ce s-a plâns de dureri de ochi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Ultimele clipe de viață! Cornel Galeș trimitea ultimul mesaj pe aplicația WhatsApp la ora 02:32

Citeste si: Caraş-Severin: Şeful Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Caraş-Severin, comisarul Ştefan Radu, reţinut pentru 24 de ore

Dincă a acuzat dureri și după ce a fost reținut de oamenii legii, susținând că ar fi fost bătut de cei care au făcut descinderea la el acasă, însă spusele lui nu au fost confirmate de medicii care l-au evaluat.
Dincă a acuzat dureri și după ce a fost reținut de oamenii legii, susținând că ar fi fost bătut de cei care au făcut descinderea la el acasă, însă spusele lui nu au fost confirmate de medicii care l-au evaluat.
Apărătorul familiei Melencu a declarat pentru Mediafax că a fost amenințat de Dincă chiar în fața procurorilor, în timp ce participa la audieri în cazul Caracal. Tonel Pop afirmă că la un moment dat, Dincă a devenit agitat, s-a ridicat și s-a repezit spre el, spunându-i: ”Șobolan, te termin!”.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si