La secția de pediatrie a Spitalului Județean Constanța este mai rău ca la închisoare! Asta spune o mamă revoltată, care a filmat condițiile deplorabile în care este internat băiețelul ei de 4 ani.

Cearșafurille și saltelele de pe paturi sunt rupte, iar mizeria domnește în salon. Iată și imaginile ce stau ca probă pentru toate acuzele aduse unitații spitalicești!    

Saltele rupte, praf de un deget, pereti murdari si geamuri nespalate, sunt conditiile oferite copiilor aflati in suferinta, la trecerea dintre decenii. Si in timp ce lumea civilizata se duce tot inainte, noi parca ne intoarcem la conditiile din comunism.

Citeste si: VIDEO| Viscolul puternic a făcut ravagii în România! Pericol de avalanșe la munte

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: VIDEO| O cascadă de nereguli deosebit de grave ar fi provocat moartea femeii arse pe masa de operație

Citeste si: OUG privind desfiinţarea Institutului Revoluţiei Române, adoptată în şedinţa de Guvern

La Spitalul Judetean Constanta, desi sectia a fost renovata, angajatii au uitat sa se mai ingrijeasca si de curatenie, pe principiul afara-i vopsit gardul, inauntru leopardul.

Speriată de faptul că atât micuțul ei cât și ceilalți copii se pot îmbolnăvi mai tare în spital, tânăra a decis să facă public cazul, în speranța că vor fi luate măsuri. Mama revoltată reclamă și faptul că în weekend nu găsea nici măcar un medic care să facă consultații la orele stabilite.

Iar infirmierele lipeau cu desăvârșire.

Concluzia este trasa tot de aceasta mama, revoltata de conditiile in care este internata intr- sectie de pediatrie din tara.

In sectia de pediatrie s-a demarat o anchetă internă pentru a stabili cine se face vinovat pentru neregulile din saloane.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si