Conferinta a avut loc in Bucuresti si a strans voci importante din sfera recrutarii de talente, speakeri cu povesti de succes si idei inspirationale.

Evenimentul HR Innovation Forum strange laolalta specialisti din domeniul resurselor umane, dar si practicieni la inceput de drum care vor sa afle de la cei mai buni secretele meseriei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Este un domeniu, cel al hr-ului, in care nu exista retete infailibile, predefinite. E de mare ajutor sa avem ocazii cum este acest forum, in care impartasim bune practici", declară Alina Radulescu, moderator eveniment.

Directia de actiune a companiilor in ceea ce priveste angajatii s-a modificat in ultimele decenii, iar acum accentul cade pe cum poate un om sa creasca la mediul de lucru, aducand totodata plus-valoare organizatiei prin expertiza sa.

"Daca in trecut oamenii alegeau companii datorita brandului, acum aleg companii de la care pot sa invete.", povestește Alexandra Copos de Prada, manager.

Aflam de la specialisti ca tehnologia a schimbat si acest domeniu in ultimii ani, si continua sa o faca. Faptul ca oamenii se conecteaza mai usor si prin intermediul fenomenului de globalizare se deschid noi perspective in sfera recrutarii de personal.

"E foarte important aici ce stabilim sa se automatizeze. E un echilibru foarte fin intre high-tech si human touch", declară Cornelia Balcanu, lider regional HR.

Conferinta este deja la a treia editie si are loc sub egida revistei Cariere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si