„M-am drogat foarte mult timp”

În vârstă de 39 de ani, solistul Connect-R a povestit despre coșmarul pe care l-a trăit în perioada în care consuma droguri pentru a putea face față numărului mare de concerte la care era solicitat. 

Connect-R spune că timp de șapte ani a fost dependent de cocaină. Consuma substanța interzisă alături de colegii lui de cântări. 

Citeste si: Connect-R, luat la întrebări de Denise Rifai, într-un interviu de colecție, duminică de la 22:00, la Kanal D- „Am făcut multe lucruri de care nu sunt mândru…”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

M-am drogat foarte mult timp. Eram total împotrivă. Am dat la un moment dat de cocain ă  și cocaina era așa o îmbinare a unei stări de extaz extraordinare cu faptul că suplinea lipsurile l ăs ate de oboseal ă,  pentru că aveam și 9 concerte într-o săptămână.  Eram foarte obosiți și când trăgeam c â te o linie de cocain ă, până dimineața eram for ță. Ne-am

dat seama că sistemul imunitar slăbește și a cam trebuit să renunțam”,  a spus Connect-R la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

„Mă dureau organele!”

Artistul spune că a ajuns să consume substanțe interzise din cauza stresului la care era supus. Totodată, a avut de suferit din cauza drogurilor, efectele asupra corpului său fiind unele devastatoare. "Te trezeai cu palpitații de la cocaină!"

, a mai spus Connect-R.

Citeste si: VIDEO| Povestea lui Johny Romano- din Ferentari în topuri

Cred că din 2009 până în 2015, cam așa...o făceam la modul constant, zilnic. Efectiv ne dureau organele. Era o transpirație și o răceală pe piept și te trezeai cu palpitații și în momentul ăla am zis, gata, nu mai exista așa ceva. N-a fost greu. Noi am făcut terapie în grup fară să merge la medic. Toți 6 am zis stop și așa s-a întâmplat”,  a mai completat artistul în cadrul emisiunii difuzate la Kanal D. 

Deși sunt ani buni în care a renunțat la droguri, Connect-R a recunoscut faptul că mai fumează iarbă uneori, în scopuri recreative. 

Citeste si: Se recăsătorește Connect-R cu Misha? Artistul a divorțat, dar continuă să locuiască cu fosta soție: "Nu eu sunt responsabil pentru fericirea ei"

VIDEO- Urmărește afirmațiile făcute de Connect-R în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si