Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Copac plantat în locul suferinței. Tatăl fetei ucise în tragedia de la 2 Mai a plantat simbolic un măr

Tatăl fetei ucise în accidentul de la 2 mai a plantat un copac în locul în care fiica sa și-a găsit sfârșitul şi cere anchetatorilor să aplice legea. La doar o săptămână de la incidentul în care vinovatul le-a scăpat autorităților printre degete, polițiștii se laudă că au prins 4 șoferi drogați.

Redactia Stirile Kanal D,

Copac plantat în locul suferinței [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

A trecut o săptămână de când Roberta și Sebastian au fost spulberați de mașina condusă de tânărul de 19 ani, chiar între localitățile Vama Veche și 2 Mai. La locul tragediei au ajuns astăzi părințăă Robertei. Sfâșiați de durere, părințăă au plantat un copac în locul în care fata lor și-a găsit sfârșitul.

Tatăl fetei ucise la 2 Mai a plantat un copac în locul tragediei

Mărul a fost plantat simbolic, pentru că Robertei îi plăcea să călătorească și ar fi avut o viață întreagă înainte, dacă nu ar fi aut loc tragedia.

Tatăl Robertei acuză poliția că nu și-a făcut treaba atunci când Vlad, șoferul de 19 ani, a fost oprit în trafic. Totodată, bărbatul susține că ar fi vinovați și mai mulți oameni.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

În mod ironic, aseară, la o săptămână de la ta=ragedia din 2 mai, polițiștii au ieșit la vânătoare de șoferi în stațiunile Vama Veche și Mamaia Năvodari. 13 persoane au rămas fără permis, dintre care 4 din cauza conducerii sub influența drogurilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI