În pozele făcute chiar de managerul creşei, se vede cum copilul în vârstă de doi ani și 3 luni este izolat într-un colț al sălii. O masă și un scaun înalt formează un soi de țarc în jurul micuţului. Acesta abia se poate mișca în spațiul îngust din care nu are voie să iasă.

“Fiul meu era intotdeuana separat si cumva iesirea ii era blocata in lateral cu un scaun astfel incat sa nu poata iesi de la masuta.

Una este cateva minute intr-o singura zi, alta este minute in sir in fiecare zi aceasi situatie, suntem in 2021, in plus copilul era singur fara apa, fara jucarii, cu prizele in spatele lui”, spune mama micuțului.

Părinți șocați să-și vadă propriul copil închis în țarc

Sunt imagini pe care cu greu le poate privi un străin, dar părinţii acestui copil ţinut practic prizonier la creşă?! Reprezentanţii centrului au venit repede cu explicaţii pentru faptul că l-au închis pe băiatul de numai 2 ani şi jumătate în acel ţarc- mușcă alți copii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Părinţii copiilor muscaţi nu înţeleg cum un copil de doi ani şi jumătate poate avea atâta forţă, dar... au văzut rănile.

„Pentru un copil de doi ani, doi ani și un pic, mi s-a părut totuși cam gravă mușcătura. Vă dați seama, m-am speriat și eu puțin”, spune un părinte.

Părinții copilului pedepsit se apără și spun că l-au dus pe cel mic la un specialist, dar nu au fost identificate probleme de comportament.

Vorbesc, însă, despre efectele negative pe care le-a avut asupra băiatului izolarea lui într-un ţarc, la creşă.

Psihologii spun că nu este bine să fie închis un copil în țarc

Metoda trimiterii la colț a unui copil nu e văzută cu ochi buni de toți specialiștii.

„El crede că a greșit oricum cu ceva, se simte vinovat față de ceilalți, față de adulți și față de copii.
Trimițându-l la scăunel, copilul va înțelege că a greșit, nu va înțelege ce a greșit”, spun psihologii.

Copilul închis în ţarc, în sala de clasă, a fost mutat între timp de părinți la o altă creşă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si