Patric Ilut este pasionat de skateboarding de la varsta de 5 ani, cand a primit in dar o placa, pentru acest sport. Pe atunci, el se afla in Germania, acolo unde locuia impreuna cu parintii.

Incurajat de parinti, micutul Patric a inceput sa ia parte la concursurile de skatebord.Si astfel, pana la varsta de 10 ani, baiatul a ajuns sa participate la peste 100 de competitii sportive iar, de curand, a reusit sa devina vicecampion mondial la skateboard.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Patric Ilut: Cel mai important concurs pentru mine o fost World Rookie Tour-ul la care am castigat locul 2.

Desi are un palmares impresionant la o varsta atat de frageda, Patric este cunoscut si apreciat doar peste hotare. Chiar daca familia lui s-a repatriat in Romania si traieste la Baia Mare, putini sunt cei care au auzit de performanta micutului Patric. El este sustinut financiar doar de parinti si de sponsori din strainatate.

SAcum, Patric se antreneaza in Baia Mare, pentru un alt concurs important: finala campionatului World Rookie Tour care va fi organizata in septembrie, la Lisabona.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si