Victor, copilul de 11 ani al patronului de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, găsit carbonizat în incendiul de la pensiunea din Tohani, era hocheist la Corona Brașov.

Citește și: VIDEO. A fost găsită a șaptea victimă a incendiului de la Ferma Dacilor. Cine sunt oamenii care și-au pierdut viața în infernul de Crăciun

Echipa de hochei la care Victor Dinicu era legitimat a postat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook a clubului.

"La doar 11 ani, Victor a jucat, acum câteva zile, ultimul său meci de hochei. A fost alături de echipa U13 Corona Brașov. Toți cei care l-au cunoscut sunt astăzi cu gândul la el și îi simt lipsa. Dumnezeu să-l odihnească!", au transmis cei de la Corona Brașov.

Cine este Victor, copilul de 11 ani al patronului de la Ferma Dacilor. "S-a lovit la picior și a venit acasă"

A şaptea victimă carbonizată a fost găsită miercuri de pompieri, la peste 24 de ore de la momentul izbucnirii incendiului devastator de la Ferma Dacilor din Tohani.

Pensiunea este deținută de omul de afaceri Cornel Dinicu. Trei copii se află printre cele opt victime al tragediei din a doua zi de Crăciun.

Unul dintre minorii găsiți fără suflare de pompieri este Victor Dinicu, fiul de 11 ani al patronului pensiunii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Victor Dinicu, copilul de 11 ani al patronului de la Ferma Dacilor, era hocheist la Brașov

Victor Dinicu, copilul de 11 ani al patronului de la Ferma Dacilor, era hocheist la Brașov

[Sursa foto: Money.ro]

Potrivit Money.ro, copilul era un jucător promițător. Îi plăcea foarte mult acest sport și voia să facă performanță.

Un martor de la Tohani, al cărui fiu lucrează la Ferma Dacilor a declarat marți presei că băiatul lui Cornel Dinicu era "mare sportiv" la oraș.

Victor ar fi revenit din cantonamentul cu echipa sa de hockey pentru că se accidentase la un picior.

"A lăsat cantonamentul să vină acasă pentru că s-a lovit la picior și a venit acasă să moară. Făcea hockey. E cumplit! Un adult care a intrat, mai de dimineață, când a izbucnit focul, să salveze ceva de acolo și probabil l-a amețit fumul, a căzut și i-au găsit în interiorul camerei, chiar lângă ușă, pe acest bărbat și pe fiul patronului, erau amândoi chirciți acolo", a declarat bărbatul.

Federația Română de Hochei, mesaj de condoleanțe după tragedia de la Ferma Dacilor

Federația Română de Hochei pe Gheață a transmis miercuri un mesaj emoționant după tragedia de la Ferma Dacilor, în care și-a pierdut viața și micuțul Victor.

„Cuvintele nu-și găsesc drumul către inimile și sufletele părinților atât de îndurerați, gândurile și compasiunea noastră nu pot ușura durerea acestor zile.

Când se stinge un copil nu-ți mai revii niciodată. Încerci doar să trăiești fără el, dar va rămâne pentru totdeauna în inimile, în gândurile părinților dar și în aminitirile colegilor hocheiști.

Îngerii să îi vegheze lui Victor, micul și inimosul hocheist, drumul lin către cer. Condoleanțe!”, a transmis Federația Română de Hochei pe Gheață.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Cele şapte victime carbonizate care au fost găsite de pompieri în urma incendiului devastator de la Ferma Dacilor au fost identificate pe baza probelor ADN, au precizat surse judiciare.

Potrivit acestora, anchetatorii au recoltat probe ADN pe care le-au comparat cu mostre luate de la rudele victimelor, cele şapte persoane carbonizate găsite până la acest moment fiind astfel identificate.

În continuare este căutată o a opta persoană dispărută. În paralel, sunt în derulare audieri la sediul Poliţiei Mizil.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si