Plecarea lui Cosmin de la „Casa Iubirii” a făcut valuri în emisiune, astfel că acum unii concurenți caută vinovați pentru mesajele false.

Robi a precizat, în urma vizionării live-ului lui Cosmin pe care l-a realizat la scurtă vreme de la descalificare, că are doi suspecți pe listă care i-ar fi putut înscena conversațiile false, Patrick și Julia, balanța înclinându-se mai mult spre ultima menționată.

Citește și: VIDEO Alexandra și Robi fierb! Nu le-a venit să creadă ce pas a făcut Patrick. El și Virginia și-au spus totul, jurând că vor ține secret până la momentul potrivit: „Îmi place!”

julia casa iubirii, patrick casa iubirii, casa iubirii cosmin

Julia și-a dat imediat seama că se află pe lista neagră a lui Cosmin

Julia a ținut să lămurească faptul că nu ar fi avut niciun motiv concret sau interes care să o determine să creeze conversații false care să îl incriminează pe Cosmin, având în vedere că nu a fost niciodată favorită- ca să obțină, în urma plecării sale, foloase financiare- și că nici nu mai are sentimente pentru el.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Patrick: „Mă suspectezi, Ștefania, că aș fi putut să-i însceneze asta lui Cosmin?”

Ștefania: „Nu.”
Robi: „Cosmin bănuiește pe altcineva, pe Julia.”
Ștefania: „De unde știi? Că n-a dat nume pe live. Sunt doar două persoane, Julia și Patrick, și a zis «ea». Ea înseamnă o fată.”
Julia: „A zis că a văzut din comportamentul meu, de când s-a deschis subiectul cu conversațiile respective, că m-am comportat diferit față de el.
Păi cum ar fi vrut să se comporte o femeie dezamăgită a nu știu câta oară de un om la care ea chiar a ținut? Și mai mult de atât, gândindu-mă doar că-și bate joc de un copil de 19 ani. Am fost dezamăgită, era normal să mă comport cum am comportat, cu toate că nu știu ce am făcut. Dacă ar fi fost să fac eu conversațiile alea le-aș fi făcut mult mai bine, mult mai bine și cu mult mai multe detalii, ca idee pentru el. Păi, vă dați seama ce făceam? Sunt prea finuță și nu vreau să mai dau valoare.”

Ștefania îl suspectează pe Patrick?

În ceea ce îl privește pe Patrick, chiar dacă Ștefania nu are încredere în el, tânăra nu se gândește că ar fi capabil de realizarea unor conversații false. Totuși, Patrick nu a fost prea mulțumit de răspunsul Ștefaniei, care a lăsat totuși să planeze o urmă de îndoială și asupra lui. 

Andreea Mantea: „Voiam doar să înțeleg dacă Ștefania îl bănuiește pe Patrick sau nu. Dacă îl suspectează de ceva sau nu, dacă are încredere în el sau nu.”
Ștefania: „N-am cum să am încredere în el pentru că nu îl cunosc, dar nu îl văd în stare de așa ceva.”
Patrick: „Dar Cosmine are?”

Ștefania: „De unde să știu? Eu cred că ți-a spus și ție în față, într-o gală, că nu are 100% încredere în tine.”
Patrick: „Deci, asta denotă că undeva acolo, în adâncul vostru, puteți crede că eu v-am făcut treaba asta, nu? (…) N-a zis că Patrick, dar n-a zis nici «nu Patrick». Eu oricum nu am așteptări. El poate să creadă. E normal să creadă. Dezamăgitor, oricum.”
Julia: „Sunt sigură că și ea gândește la fel cum gândește Cosmin. Și că ea, la fel, ne suspectează pe amândoi, atât pe mine, cât și pe Patrick. Probabil pe Patrick din punct de vedere competițional, având în vedere că Patrick nu a mai luat cecuri și pot să înțeleg dacă îl suspectează oarecum.”

julia casa iubirii, patrick casa iubirii, casa iubirii cosmin

Patrick, dezamăgit de Cosmin

Înțelegând că Cosmin îl suspectează și pe el, Patrick a ținut să menționeze că se simte dezamăgit de atitudinea fostului său coleg de emisiune, alături de care a petrecut, bune și rele, aproape două sezoane în „Casa iubirii”.

Patrick: „Nu stau să fac explicații pentru mine în moartea căprioarei, chiar nu vreau să mă obosesc un minut să folosesc replică. Eu sunt dezamăgit de unele situații pe care le-am văzut și spun asta public. Eu aș fi băgat mâna în foc că n-ar fi fost el, să îmi fi făcut mie vreo schimbă din asta și dacă era ca 10.000 de oameni să o ia razna și să scrie toți Patrick, dacă știam că nu e Patrick, aș fi spus «terminați subiectul cu Patrick că nu e el», dar n-a făcut treaba asta, deci mă suspectează. Bravo lui, nu este niciun fel de problemă. Pe mine nu mă deranjează cu nimic. Se vede clar că în ultima perioadă eu chiar n-am mai tras după cecuri. Pentru cine mă cunoaște, chiar nu încerc să fac chestii pentru cecuri. Poate nici nu mi-am mai spus părerea ca oamenii să mă mai audă că sunt activ. Am fost puțin inactiv, probabil oboseală și toate astea, așa că pentru mine teoria asta cu cecuri pică.”
Julia: „Iar eu, la rândul meu, nu am fost niciodată favorită ca să aibă interes.”
Patrick: „ Sunt dezamăgit de unele situații, dar nu e nicio problemă, că eu nu trăiesc cu oamenii, trăiesc eu cu mine și cu sufletul meu.”

Ștefania a încetat să mai vorbească cu Julia, chiar dacă sunt colege de cameră

După plecarea lui Cosmin de la „Casa Iubirii”, Julia a dezvăluit că Ștefania nu ar mai vrea să aibă prea multe tangențe cu ea, chiar dacă locuiesc în aceeași cameră. Acum, Julia crede că a făcut o mare greșeală în momentul în care a ales să se mute cu Ștefania. 

Julia: „(…) Proaste alegeri mai fac în viață. Să fiu suspectată eu de așa ceva? De când a plecat Cosmin, Ștefania nu a mai avut niciun fel de interacțiune cu mine în afară. N-am 15 ani să nu-mi dau seama. Am înțeles asta, am vrut să văd, am așteptat live-ul lui Cosmin. Am vrut să văd ce spune el, ca ulterior să vin eu să-mi confirm că, de fapt, de asta nu mai are Ștefania interacțiune cu mine în afară.”
Ștefania: „Ea nu prea e în cameră, sunt numai eu.”
Julia: „Nu sunt în cameră în weekend, Ștefania.”
Ștefania: „Păi în weekend suntem la hotel.”
Julia: „Nu vorbim, fiecare cu treaba ei.”
Ștefania: „Dar nu există nimic de vorbit.”
Julia: „Din păcate de aia am zis că am făcut o mare greșeală (.n.ed. că s-a mutat în cameră cu Ștefania).”

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce presimțire a avut Emily Burghelea înainte de accident: ”Mi-am imaginat un înger alb”- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO „Nu mai, ajunge!”. Gagea și-a ieșit din minți și i-a dat ultimatum Alexandrei. Intrarea Denisei în „Casa iubirii” a aprins între cei doi foști un conflict uriaș. Ce i-a mărturisit concurentul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si