Un moment mult așteptat în "Casa Iubirii"- sărutul dintre Cosmin și Ștefania. Primul sărut din casă le-a aparținut lui Ștefan și Aleyna, iar acum noul cuplu face un pas înainte.

Citește și: Gestul neobservat dintre Giuly și Robert, în camera roșie din Casa Iubirii. Totul s-a petrecut sub privirile Larisei: "V-am zis că stau bine cu simțurile"

Patrick a fost cel care l-a provocat pe Cosmin să ducă relația cu un pas mai departe.

"Nu ai tupeu, Cosmin, pentru că ești un bărbat asumat și e clar că focul dintre voi e destul de mare să mergi acum în casa fetelor", a spus Patrick pe conexiune, iar îndemnul său a fost susținut atât de băieți cât și de fete.

Cosmin Stefania  casa iubirii

Cosmin a prins-o în "offside" pe Stefania 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Galeria băieților formată ad-hoc a scandat: "Pup-o, pup-o!" Cosmin nu a mai avut cum să dea înapoi și a plecat hotărât spre casa fetelor.

A avut loc un sărut prelungit și pasional, iar fetele au savurat momentul, cu excepția Biancăi, care a rămas cu un mic regret după "despărțirea" de Cosmin.

Cosmin și Stefania, sărutul mult-așteptat în Casa Iubirii

Cosmin și Stefania, sărutul mult-așteptat în Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cosmin și Ștefania în "camera roșie"

Se pare că Ștefaniei nu i-ar pica bine să-l vada pe Cosmin glumind cu Julia. "Eu nu fac glume", s-a apărat Cosmin, însă Ștefania spune că ar vrea să vadă reacția lui la "intrigile" Juliei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ștefania crede că este pregatita pentru un date. "Pentru mine ar fi mai ușor în afară, mai ales că suntem numai noi doi", spune ea.

Ștefania ar vrea să mai afle lucruri despre trecutul lui Cosmin. "Când o să aflu prin ce ai trecut o să înțeleg de ce ești așa cum ești acum. Felul tău de a fi, persoana ta", îl uimește Ștefania pe Cosmin.

Citește și: VIDEO. Julia din "Casa Iubirii" îi propune lui Patrick să fie împreună. "Nu există fată care să-i placă lui", spune Robert

Cosmin ar fi vrut să-i fure un mic sărut încă din camera roșie, dar Stefania a simțit asta și l-a pus la punct, în glumă: “Hai, pa! Neobrăzatule!”

"Lasă că te prind eu în offside", a fost replica lui Cosmin. 

Stefania își dorește un date cu Cosmin

Stefania își dorește un date cu Cosmin

[Sursa foto: Captură KANAL D]

vvv

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Bianca a ezitat să dea un răspuns ferm dacă mai simte ceva pentru Cosmin sau nu.

"Mi-aș fi dorit să-l cunosc pe Cosmin în continuare, dar am simțit că nu vine un atașament de la el", a declarat Bianca pe conexiune.

Cosmin ar băga mâna în foc că Bianca ar mai fi interesată de Robert decat de ceilalti doi pretendenți- Marius și Robert.

Bianca a fost pusă să dea "pass" sau "smash" mai multor băieți, iar nicinuia nu i-a dat "pass".

"Când îți place o persoană, nu ești cel care decizi când începe să-ți placă și nu ești cel care decizi când nu îți mai place. Lucrurile astea vin cu timpul", a explicat Bianca de ce mai are sentimente pentru Cosmin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si