Dacă tot stăm acasă de sărbători- măcar să o împodobim ca la carte- și-au spus românii care au dat iama deja în decorațiuni. Se stă la cozi uriașe în fața magazinelor de profil- ca la veritabile promoții. Nu au scăpat de aglomerație nici supermarketurile- unde cele mai căutate acum sunt preparatele tradiționale.

Citeste si: VIDEO- Un concept nou pentru petrecerile de 1 Decembrie

Rafturile de decorațiuni, luate cu asalt

Cu un asalt ca la promoții au fost luate raioanele unui magazin de decorațiuni. Umăr la umăr, oamenii se uitau curioși printre rafturi și alegeau cu atenție produsele. În scurt timp coșurile s-au umplut până la refuz cu beteala, globuri și figurine cu Moș Crăciun. Iar scenele se repetă peste tot.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Îmi plac Sărbătorile, luna decembrie. Când vine decembrie deja mă gândesc la decorat casa", spune un client de magazin. În timp ce unii au umplut coșurile cu decorațiuni- alții au cumpărat mâncare pentru a sărbători 1 Decembrie acasă.

Citeste si: Horoscop 1 decembrie 2020. Un început de lună cu ghinion pentru aceste zodii

"O să fie primul 1 Decembrie acasă"

Pe Ioana am găsit-o alegând cu atenție legumele, pe care mai apoi le așeza în coșul plin ochi. Femeia ne povestește că în fiecare an obișnuia să meargă împreună cu familia pe la târguri. Cum vor rămâne acasă- masa e musai să fie doldora de bunătăți.

"O să fie primul 1 Decembrie acasă, încercăm să îl facem puțin mai vesel. Să facem o horă între noi acasă", spue Ioana.

Și doamna din imagini spune că obișnuia de 1 Decembrie să meargă la restaurant împreună cu copiii. Cum localurile sunt închise, va găti pentru toată familia și nu este deloc o misiune ușoară.

Faptul că mulți români vor sărbători Ziua Națională acasă se vede și in vânzările magazinelor cu băuturi fine.

Cei care au trecut pragul acestui magazin în ultimele zile au plecat cu cel puțin 3 sticle de băutură, cât să ajungă pentru toată familia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si