Cel mai frumos brad de Crăciun din Europa, în acest an, se află la Craiova. Pomul cu ferestre care uimește pe toată lumea ocupă primul loc într-un top realizat de o platformă turistică. Nominalizarea a fost făcută dintre 25 de brazi de Crăciun din piețe faimoase din Europa precum Londra, Viena sau Varşovia. Dar cu mai multe detalii ni se alătură colega mea, Teodora Argint. Bună ziua, Teo!,

a transmis Cristina Dorobanțu.

Cel mai frumos brad de Crăciun

Bradul cu ferestre de la Craiova a fost desemnat cel mai frumos brad de Crăciun din Europa de anul acesta.

Nominalizarea a avut loc pe site-ul European Best Destination, iar desemnarea s-a făcut prin vot al pozelor. Topul include cei mai frumoși 25 de brazi din Europa. Locul 2 a fost ocupat de Londra, locul 3 Viena, locul 4 Varșovia, locul 5 Zagreb. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Variante pentru micul dejun de post. Ce delicii poți mânca în Postul Crăciunului?

Trebuie să știți că pentru a fi prezentă pe acest site, primăria Craiovei plătește anual o taxă de circa douăzeci de mii de euro. Din acești bani, platforma promovează orașul ca destinație turistică, așa cum face și cu celelalte metropole ale Europei. Pe de altă parte, aceeași platformă a inclus Craiova anul trecut în topul celor mai frumoase destinații de Crăciun, Craiova ocupând locul al treilea.

Vă reamintesc faptul că târgul din Craiova s-a deschis vinerea trecută și poate fi vizitat în fiecare zi de la ora 12 până la ora 22, până pe 2 ianuarie, a transmis Teodora Argint.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si