Gheorghe Dincă a fost adus la penitenciarul Jilava. Anchetatorii vor sa afle in detalii afectiunile de care ar putea suferi suspectul de crime in serie.

E stiut faptul ca in trecut el a mai fost internat in spital pentru tulburari de depresie si amnezie. Insa nu era sub tratament medicamentos, din cate au aflat procurorii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

Citeste si: Rezultatele anchetei IML. Ce proveniență au oasele găsite în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal

Individul ar putea ramane in penitenciartul Jilava o saptamana, timp in care doctorii ii vor evalua si starea fizica de sanatate.

Avocatul lui spune ca, la audieri, Gheorghe Dinca a tremurat si ca acuza dureri in piept, dupa ce ar fi fost lovit cu picioarele de oamenii care au intrat peste el in casa, vineri dimineata. El sustine ar avea cateva coaste fracturate.

Prin urmare, recontitutirea care a esuat zilele trecute mai are de asteptat.

Citeste si: Incredibil! De ce vrea neapărat criminalul din Caracal să ajungă la spital! Gheorghe Dincă s-a plâns de tratamentul polițiștilor! ”L-au bătut cu bocancii” EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si