Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Cristina Cioran, despre cea mai grea perioadă din viața ei

Cum a reușit Cristina Cioran să depășească perioada dificilă prin care a trecut. Actrița, recunoscătoare persoanelor care i-au fost alături la greu.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

- Cristina Cioran trece printr-o perioadă dificilă după despărțirea de fostul ei partener, care încalcă ordinul de restricție și vrea să-i fie ridicat sistemul de monitorizare.

- Cristina sfătuiește femeile ce se confruntă cu situații similare să fie foarte decise și pregătite pentru perioada dificilă care urmează, caracterizată de stres, sentimente de milă și vinovăție.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

- Își continuă cariera, administrând un canal de YouTube unde postează rețete și un podcast politic unde invită personalități din diverse domenii să discute probleme sociale și politice.

- Viața ei personală a avut un impact asupra carierei profesionale, dar este recunoscătoare celor care au avut încredere în ea și au susținut-o.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI