In primele imagini clare dupa multa vreme in care s-a ferit si a fost ascuns- cel care ar fi comis cele mai infioratare crime din Romania ultimilor 30 de ani- a calcat apasat si i-a infruntat cu privirea pe politistii de la Omoruri.

Gheorghe Dinca a retrait clipele in care le-ar fi rapit, sechestrat si ucis pe cele doua fete insa nicio secunda nu si-a lasat ochii in pamant.

Cei care l-au vazut de-aproape spun ca parca a intinerit.

Citeste si: VIDEO| Reconstituirea crimelor din Caracal. Gheorghe Dincă, apărat de luptători de la trupele speciale

Tuns si barbierit, Gheorghe Dinca a parut in forma. Daca in alte dati, schiopata si se plangea ca are dureri de spate, acum a aratat ca e in putere si a carat- ca pe un fulg- un manechin de greutatea Alexandrei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cooperant, barbatul si-a privit interlocutorii in ochi, le-a vorbit raspicat si i-a sagetat incruntat, cand intrebarile nu i-au convenit.

Siguranta pe care a afisat-o in timpul reconstituirii i-a intrigat pe specialisti, care descriu momentul ca pe o punere in scena, orchestrata chiar de suspect.

Cu Gheorghe Dincă la psiholog. „Monstrul din Caracal”, înconjurat de privitori

Psihologul Cristian Andrei spune despre individul banuit ca ar fi comis doua crime la Caracal ca se bucura de lumina reflectoarelor.

CRISTIAN ANDREI: Domnul Dinca are reflexe de vedeta, stie ca e comentat, ca are priviri atintite, are reactie de om care e inconjurat e multi privitori, se uita in gol, se uita la cine merita sa fie privit de el. Pozeaza mult, ignora persoanele care i-ar face rau, dar nu pot, are bodyguarzi destui in jurul lui.

Mai presus decat gesturile, il tradeaza chiar vorbele, spun interpretii mimico-gestuali, care au reusit, sa ii citeasca barbatului pe buze. In cele mai multe dialoguri pe care le-a avut cu anchetatorii, Dinca a dezaprobat mult si a negat, inclusiv, in fata casei Alexandrei!

Citeste si: Gheorghe Dincă, declarație șocantă despre Luiza! ”Nu mirosea a parfum în ziua răpirii”

Cu Gheorghe Dincă la psiholog. Îi ține pe anchetatori departe de adevăr

Minte sau nu, e nevoit sa coopereze. Pe toata durata reconstituirii, a facut tot ce i-au cerut investigatorii: a stat la poze ori de cate ori i s-a cerut si s-a lasat incatusat. Psihologul Cristian Andrei spune ca asistam- in realitate- la o falsa supunere.

CRISTIAN ANDREI: Pare sa fie un om care s a convins pe el ca nimeni nu va ajunge la adevar, doar el stie, oamenii mai degraba se departeaza decat sa se apropie de adevar. Bajbaie toti in intuneric. Stiti jocul cu cald, rece, rece...totul e rece, e la adapost pentru el.

La polul opus, opinia publica fierbe.

In ochii celor care l-au privit infiorati, nu e nici urma de iertare.

Citeste si: VIDEO| Alexandra Măceșanu ar fi împlinit 16 ani. Ceea ce trebuia să fie o aniversare în familie, s-a transformat într-o comemorare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si