Gagea și Alexandra au tot încercat să-și reaprindă flacăra iubirii de când ea a intrat în competiție pentru el, dar totul a fost în zadar.

După lungi discuții, controverse și fapte prin care s-au rănit unul pe celălalt, acum s-a decis, sore bucuria celorlalți din emisiune care spun că s-au săturat de drama celor doi. 

Citește și: VIDEO Rebecca, luată în vizor de Robert: „Mi se pare mie?” Antoni și-a ieșit din minți și a pornit un întreg scandal în ”Casa iubirii”

Casa iubirii

Gagea și Alexandra 

[Sursa foto: Captura video]

Relația celor doi s-a rupt definitiv 

Gagea a luat atitudine și, departe de ochii celorlalți concurenți, care ulterior l-au felicitat pentru că a pus piciorul în prag, i-a spus Alexandrei că între ei totul s-a terminat.

Concurentul spune că a îndurat prea mult și că nu o mai poate privi așa cum o făcea înainte, tocmai de aceea crede că este mai bine dacă pornesc pe drumuri separate.

De asemenea, tot el spune că atitudinea ei a ajuns să îl scoată din minți și să-l facă să se abțină cu greu de la vorbe sau gesturi pe care ar putea ulterior să le regrete.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei- wowbiz.ro

Tocmai de aceea, ar fi mai bine, dacă ar vedea situația ca una în care nici unul, nici altul nu a greșit, ci doar că sunt doi oameni incompatibili, care acum pot să cunoască fiecare pe altcineva.

Citește și: VIDEO "Vrei să părăsești Casa Iubirii în acest moment?!" Lovitură de teatru în gala eliminatorie: lacrimi și despărțiri-șoc

Casa iubirii

Gagea și Alexandra 

[Sursa foto: Captura video]

Gagea: Înțeleg că tu încerci ceva, dar crede-mă că stop s-a pus.

Nu mai vreau, pe bune!

Alexandra: Ție ți se pare că doar eu am greșit?

Gagea: Efectiv, tu mă iei la rost. Te credeam mai matură de o mie de ori. Mă abțin foarte mult să nu te jignesc, să nu ridic tonul.

Alexandra: N-ai cum vreodată să ne jignim, știi să te controlezi.

Gagea: Și tu te-ai controlat? Cum mai merg eu cu tine pe stradă, te fluieră băieții și tu te întorci.

Alexandra: Ești incredibil, oprește-te! Vorbești urât, eu n-am vorbit urât cu tine!

Gagea: De acum încolo, fiecare pe cărarea lui. Nu ne-am potrivit. Nu e vina mea, nu e vina ta, fiecare e liber să își găsească ”undele”, să zic așa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si