Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Culmea imobiliarelor - garsoniera de 8 mp care se vinde la un preț neașteptat

Iată garsoniera în care nu te ninge, nu te plouă, dar nici bine nu îți e. Un agent imobiliar încearcă să convingă oamenii să cumpere adăpostul de doar opt metri pătrați la un preț de 17.000 euro.

Redactia Stirile Kanal D,

Garsoniera are opt metri pătrați și se vinde la un preț de 17 mii de euro.


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru ca viitorul proprietar să nu ducă lipsă de nimic, baia a fost mutată pe balcon. Anunțul făcut pe o rețea de socializare a strâns sute de mii de vizualizări și aproape 2500 de comentarii.

Încăperea este descrisă ca fiind o garsonieră în toată regula. Are însă doar opt metri pătrați și se vinde la un preț de 17 mii de euro.

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat- wowbiz.ro

Citeste si: Cel mai murdar obiect din casă: Adună până la 12 milioane de bacterii fără să-ți dai seama, iar 40% sunt rezistente la antibiotice- antena3.ro

Imaginile i-au surprins pe mulți.

"Avem un pat, loc de pat, e practic o canapea extensibilă, deci este loc de dormit. Avem și un dulap, nu avem bucătărie, există o bucătărie în schimb comună pe holul etajului".

Agentul care se ocupă de vânzări spune că se poate cumpăra ca investiție pentru că se poate închiria cu un preț mic în regim hotelier.

Nu este singurul exemplu de acest fel. Mai multe garsoniere de numai 11 metri pătrați din Cluj-Napoca au fost scoase la vânzare la un preț de aproape cincizeci de mii de euro.

Culmea imobiliarelor- garsoniera de 8 [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI