Un urs negru american a furat un pachet de lasagna dintr-un frigider închis, după ce a pătruns într-o casă din Connecticut.

Ursul uriaș s-a servit singur cu mâncarea de paste cu carne înainte de a pleca printr-o fereastră a casei, transmite The Independent

Citește și: VIDEO- Tragedie lângă Timișoara. Un bărbat a fost ucis de cerbul pe care îl îngrijea

Imaginile incredibile au fost făcute publice de proprietara casei din localitatea Helena Houlis, Barkhamsted.

Mama proprietarului, Ana Oliveira, a declarat pentru presa locală că lasagna era de la restaurantul ei, Ana's Kitchen.

„Tocmai am avut cel mai neașteptat oaspete în bucătărie! Acest urs este în mod clar un gurmand și cred că a auzit de celebra lasagna de la restaurantul nostru”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Anei Oliveira.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ursul a stat în casa americanilor timp de 35 de minute

Imaginile cu ursul care își face de cap în casa americanilor au fost surprinse de camera de securitate Ring a proprietarilor.

Videoclipul îl arată pe urs plimbându-se prin casă timp de 35 de minute, spargând o ușă de sticlă, ajungând la bucătărie și scăpând prin fereastra care dă spre verandă.

Scenele incredibile au avut loc miercuri, în casa din Barkhamsted, Connecticut. 

Proprietara se afla la serviciu când a pornit alarma

Când animalul sălbatic a intrat în reședința familiei, nimeni nu era prin apropiere, transmite People.com.

Proprietara casei, Helena Richardson, a declarat pentru postul CBS 58 că a văzut ursul rătăcind prin casa ei după ce alarma de la camerele de supraveghere a anunțat-o la serviciu.

Citește și: Povestea unei cățelușe care a fost abandonată de stăpâna bolnavă de cancer. Patrupedul avea o scrisoare legată de zgardă. „A fost viața mea”

„Știam că nimeni nu trebuia să fie acasă la acel moment. Așa că am verificat și am văzut ursul”, a spus femeia.

„Îl poți vedea mergând din cameră în cameră, la fel de relaxat ca și mine în casa mea. Este foarte greu de crezut, dar e adevărat. Mama mi-a făcut niște lasagna, am lăsat-o în congelator și ursul a furat-o”, a povestit amuzată proprietara casei.

Ursul negru american este unul din cele mai mari mamifere din lume. Este considerat cel mai răspândit urs, cifre estimative indicând peste 700.000 exemplare în toată America de Nord. 

Ursul negru american are o greutate de până 180 kg și o înălțime de aproximativ 1,2 m.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si