Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Cum arată casa celui mai bogat om din lume

Cel mai bogat om din lume, proaspat divortat, are o casa de burlac pe masura. Jeff Bezos tocmai si-a cumparat un triplex situat pe cel mai scump bulevard din New York, in valoare de 80 de milioane de dolari!

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Locuinta abia cumparata de fondatorul Amazon este denumita „MEGA-CASA” de catre jurnalistii americani, care au avut sansa sa o filmeze.

Triplexul a fost scos initial la vanzare in 2017, iar pretul cerut atunci era de 73,8 milioane de dolari. A crescut acum la 80 de milioane.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Apartamentul pe 3 etaje are o suprafata de o mie de metri patrati! Sunt 5 dormitoare, 5 sali de baie si un apartament master- cu 7 camere. Pana si patul pentru catel poarta o semnatura celebra si costa 5 mii de dolari.

Nu lipsesc liftul interior, un cinema privat, o camera cu simulator pentru golf si terase generoase, cu o priveliste spectaculoasa.

Citeste si: Care este cel mai bogat român. Pe ce loc se află în Topul miliardarilor 2019?

Nu se stie deocamdata daca Jeff Bezos se va muta in noua locuinta cu iubita lui, fosta prezentatoare TV Lauren Sanchez, sau va pastra casa doar ca refugiu de burlac.

Cel mai bogat om al lumii a divortat in aprilie, dupa 25 de ani de casnicie!

Fosta sotie, care tocmai a devenit a patra cea mai bogata femeie din lume, a promis ca va dona in scop caritabil jumatate din averea de 37 de miliarde de dolari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI