Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Cum arată școala viitorului. Dulapurile se deschid cu ajutorul brățărilor inteligente

Fără telefoane mobile, dar cu tehnologie avansată! Așa se desfășoară cursurile într-una dintre școlile Capitalei. Accesul este digitalizat, predarea se face cu ajutorul multibord-urilor, iar fiec are elev are propriul dulap pe care îl deschide cu ajutorul unor brățări inteligente. Iată cum arată o școală a viitorului.

Andreea Albu,

VIDEO - Cum arată școala viitorului. Dulapurile se deschid cu ajutorul brățărilor inteligente

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Putem să vedem pământul care se învârte, contra unui avion de reacție care se învârte și el, numai că nu la fel de rapid ca pământul."

Sunt folosite softuri inteligente

La clasele primare din școala viitorului, ora de geografie este o incursiune nu numai prin țările străine, ci și în Cosmos. Elevii se ajută de softuri educaționale pentru a înțelege mai bine informația.

Citeste si: Bătaie între doi elevi de 9 ani. Unul dintre ei a ajuns la spital

Multibord-ul este prezent în fiecare sală de clasă. Totul este afișat pe tabla digitală: de la exerciții despre Univers, până la ecuații matematice complexe.

Citeste si: Înscrieri şcoală 2022- 2023: Când se depun cererile pentru înscrierea în clasa pregătitoare?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Accesul în școală se face doar în baza unor brățări inteligente, care pontează fiecare intrare și ieșire. Aceeași brățară le permite elevilor să deschidă și să închidă dulapul personal, unde își țin cărțile și caietele.

Printre cele mai digitalizate campusuri din țară

Campusul de la marginea Capitalei este printre cele mai digitalizate din țară. În plus, este printre puținele în care elevii nu au telefoane mobile.

Toate dispozitivele sunt predate la recepția de la intrare și sunt luate înapoi la finalul orelor de curs. Tot la recepție există și un magazin cu produse educaționale destinate elevilor.

Citeste si: Distracție și voie bună în sala de clasă. Mai mulți elevi au prăjit mici pe băncile școlii

Toți cei care învață în campus au acces la cantină, dupa un orar de mese bine stabilit.

Pe durata pauzelor, elevii au la dispoziție mai multe variante de petrecere a timpului, începând de la relaxarea în spațiile special amenajate și până la mici antrenamente muzicale.

Citeste si: Ciucă: Vom face tot ceea ce ne stă în putinţă pentru ca cetăţenii ucraineni care au ajuns în România să poată avea o viaţă normală şi un trai decent

În plus, există și un departament special, pentru a-i ajuta pe copii să experimenteze încă din timpul școlii meseriile de care sunt interesați.

Citeste si: Andreea Mantea ia atitudine: Vreau să va văd cum săriți și mediați orice problemă!

Olga Gudyn, fondator școală: "Avem un departament de orientare pentru carieră, unde copiii experimenteaza tot felul de job-uri, fac shadowing, văd dacă li se potrivește un anumit domeniu și daca au posibilitatea de a schimba domeniul pe parcursul liceului.
Pentru că școala este în sistem privat, prețurile pentru o lună pornesc de la o mie de euro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI