"Cu toții visăm la case spațioase, amenajate după ultimele trenduri în domeniu. Arhitecții și designerii de interior au cereri de la clienți pentru a face locuința cât mai primitoare. Cel mai mare interes reprezintă sufrageria, unde a revenit la modă biblioteca plină cu cărți", a transmis Simona Pătruleasa.

Sfaturi pentru amenajarea locuinței

"Aici avem zona de sunet, una dintre vedetele funcționale ale acestei încăperi.

Am profitat de laturile scurte ale camerei de zi unde am băgat și biblioteca, avem sistemul de sunet unde atunci ând vrem să ne bucurăm de intensitate, aceste două fotolii se întorc și atunci toată atenția este dată către plăcerea sunetului, iar în momentul în care vrem să folosim televizorul pentur o seară de film", a declarat Sergiu Călifar, arhitect.

Așa arată livingul unei vile finalizate recent, în care trăiește o familie cu doi copii. Sergiu, un cunoscut arhitect care e la curent cu ultimele noutăți a pus un accent aparte și pe camera celor mici.

"Am ajuns în tărâmul de joacă... în cadrul amenajării am unit două camere și am creat o sufragerie a copiilor, elementul separator este acest balansoar, este bariera unde se face trecerea pentru zona de noapte", a declarat Sergiu Călifar, arhitect.

Iar zona de noapte are celebrele paturi tip căsuțe, cu scară și cu decor de junglă.

Aceeași tematică este și pentru zona de baie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Spațiul este mult mai dinamic și este gândit să fie ceva mai fresh pentru acele dimineți când avem pornirea un pic mai grea înainte de grădiniță", a declarat Sergiu Călifar, arhitect.

La fel de interesantă e și baia adulților!

Iar pentru că vorbim despre o vilă de lux în acest caz și terasa a fost transformată.

"Finalizăm zona de terasa cu spațiu de zi.... unde poți să-ți petreci serile de vară uitându-te la televizor", a declarat Sergiu Călifar, arhitect.

Stilurile au evoluat rapid și proiectele lui Sergiu au devenit tot mai provocatoare. Acum 10 ani, puțini apelau la specialiști pentru amenajare.

Prețul pentru amenajarea unei locuințe, cu sfatul unui specialist, pornește de la 650 de euro pe metrul pătrat, evident cu toate piesele de mobilier incluse.

Citește și: VIDEO. Robert, mărul discordiei între fete după gala din "Casa Iubirii". A fost scandal cu urlete și bătăi în masă la hotel


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si