Femeia s-a răzbunat public pe soțul ei după ce bărbatul a susținut că nu a făcut nimic prin casă, iar postarea ei pe TikTok a devenit rapid virală.

Lindsay Donnelly a apelat la TikTok pentru a-l învăța o lecție pe soțul nerecunoscător.

Citește și: VIDEO. Un hoț a rămas încuiat în magazin și s-a făcut de rușine în fața tuturor

Videoclipul furios a fost postat ca răspuns la comentariul soțului ei că nu a făcut nimic prin casă.

Cum s-a răzbunat soția furioasă

Timp de două zile, soția nu a făcut chiar nimic în casă – a lăsat vasele și rufele să se adune, iar gunoiul să rămână pe podele și pe blaturile din bucătărie.

Apoi, surpiză! Lindsay a plecat într-o excursie cu fetele, lăsând casa în această stare deplorabilă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După ce soțul ei a spus că nu a făcut nimic prin casă, Lindsay Donnelly a descoperit un mod inteligent de a se răzbuna, potrivit NY Post.

Donnelly, care conduce o afacere de marketing comunitar, a rămas fermă în decizia ei până când soțul ei și-a recunoscut greșeala.

Potrivit unei postări ulterioare, Soțul s-a grăbit să-și ceară scuze pentru comentariul său, după ce a văzut cât de mult face de fapt soția lui, deși el nu aprecia asta.

@lindsaydonnelly2 Then I left town for a girls trip… #marriagehumor ♬ Karma (feat. Ice Spice)

Împăcarea celor doi nu s-a produs înainte ca videoclipul să devină viral și milioane de utilizatori TikTok să-i atace comportamentul, mii dintre ei spunând că ar divorța imediat de soț dacă li s-ar întâmpla acest lucru.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Mi s-a întâmplat același lucru. Am depus ieri divorțul”, a comentat o utilizatoare TikTok la postare.
Un altul a spus: „Mi se rupe inima când femeile frumoase și puternice sunt tratate atât de prost de bărbați”
„Soțul meu înnebunește de fiecare dată când ies cu prietenele. Așa arată că apreciază cât de mult muncesc pentru a păstra casa ordonată. Nu vă lăsați, doamnelor”, a spus altă comentatoare.

Donnelly a clarificat mai târziu că nu a prevăzut o astfel de reacție masivă la declarația ei de răzbunare și că, de fapt, soțul ei a fost incredibil de dulce de cele mai multe ori,

gătindu-i mesele vegetariene obișnuite și făcând curățenie zilnic.

Ea i-a mărturisit soțului ce impact a avut videoclipul ei viral, iar perechea a putut să vadă partea amuzantă într-o postare ulterioară.

@lindsaydonnelly2 Replying to @kris ♬ original sound- Lindsay D

Ce părere aveți?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si